SAPPHIRE Low Profile HD 7750 adaptată pentru platformele HTPC sau ITX

CUMPARATI


 

SAPPHIRE Technology, lider mondial ȋn furnizarea de soluţii grafice a anunţat o nouă placă low profile din seria de succes HD 7000.

Modelul SAPPHIRE HD 7750 1GB Low profile are la bază arhitectura internă Graphics Core Next de la AMD şi păstrează toate caracteristicile din seria HD 7700, dar ȋntr-un format low profile. Majoritatea plăcilor low profile utilizează un cooler cu dimensiuni mai mari faţă de formatul PCB-ului şi nu pot fi introduse ȋn carcase subţiri. Soluţia SAPPHIRE pentru această problemă este utilizarea unui cooler single slot cu un ventilator eficient şi un heatsink ce ȋndeplinesc cerinţele unui format low profile. Placa este potrivită pentru aplicaţii precum HTPC-uri sau instalarea ȋn cele mai subţiri carcase mini-ITX.

Performanţele sunt identice cu cele ale versiunilor HD 7750, cu frecvenţe de 800MHz pentru core şi 1GB de memorie GDDR5 tactată la 4500MHz (efectiv). Configuraţia de ieşiri este foarte flexibilă şi include suport multi-monitor pentru AMD Eyefinity. Ieşirile Dual-Link DVI-I, HDMI şi Displayport sunt montate pe backplate. Acest lucru este posibil datorită socket-urilor mini-DP şi micro HDMI. Un set de adaptori Mini-DP la DP, micro-HDMI la HDMI si DVI-I la VGA este inclus, precum şi plăcuţele low profile şi standard.

Construit pe arhitectura Graphics Core Next de la AMD, modelul SAPPHIRE HD 7750 Low Profile suportă toate cerinţele aplicaţiilor multi-screen, multi-threaded Application Acceleration cu procesare stream şi suport HDMI pentru rezoluţie ȋnaltă şi display-uri 3D. De asemenea oferă suport pentru toate caracteristicile implementate ȋn actualele şi viitoarele sisteme de operare. Dar cu ajutorul noului cooler low profile, poate ȋndeplini toate acestea ȋn cel mai subţire format pentru platformele de consumatori sau de industrie.

Toate mărcile ȋnregistrate.

Mai multe informaţii pe www.sapphiretech.com