SILENŢIOASA SAPPHIRE HD 4670 VINE ÎN VARIANTA ULTIMATE!

SAPPHIRE Technology, producătorul şi distribuitorul global de soluţii grafice AMD/ATI a început distribuţia unei versiuni SAPPHIRE HD 4670 total silenţioasă, numită ULTIMATE Edition. Noua SAPPHIRE HD 4670 ULTIMATE Edition a fost proiectată de către SAPPHIRE pe baza tehnologiei heatpipe îmbogăţind familia plăcilor grafice SAPPHIRE cu un membru total silenţios.

 

Deoarece aceasta nu deţine un ventilator este recomandat ca sistemul să fie bine ventilat. Cu ajutorul celor 320 de unităţi de procesare stream şi a celor 512MB GDDR3, SAPPHIRE HD 4670 ULTIMATE este ideală pentru calculatoare HTPC sau de uz general ce trebuie să fie silenţioase dar în acelaşi timp să poată fi folosite la rularea jocurilor video. Frecvenţele de funcţionare sunt de 750MHz pentru nucleu şi 873MHz (1.746GHz efectivi) pentru memorie.  

SAPPHIRE HD 4670 ULTIMATE foloseşte interfaţa PCI-Express Gen2 şi suportă configuraţii CrossFireX, permiţând utilizarea simultană a două sau mai multe plăci video pe o singură placă de bază compatibilă CrossFireX pentru performanţe grafice şi mai ridicate. Întreaga serie foloseşte puternica arhitectură grafică de la ATI, divizia AMD, incorporând unităţi de procesare stream multi-scop şi o arhitectură de management al memoriei îmbunătăţită. Cu ajutorul celor mai recente drivere acest produs oferă posibilitatea de procesare ATI Stream pentru aplicaţiile suportate.

Plăcile grafice SAPPHIRE din noua serie HD 4600 integrează ultima tehnologie ATI Avivo™ HD pentru un mod de afişare video mult îmbunătăţit. O nouă generaţie UVD (Unified Video decoder) ajută la reducerea considerabilă a utilizării microprocesorului şi garantează o decodare cursivă a conţinutului Blu-ray™ şi HD DVD atât pentru codecurile VC-1 şi H.264, cât şi pentru fişierele Mpeg. Pe bracket sunt prezente trei tipuri de ieşiri – DVI, VGA şi HDMI – permiţând o conexiune directă spre o mare varietate de display-uri. Este suportat un maxim de două display-uri  simultan.

Plăcile grafice din seria SAPPHIRE HD 4000 sunt certificate Microsoft Windows Vista™ Premium şi sunt suportate de către suita software ATI Catalyst®, oferind utilizatorilor acces continuu la actualizări software pentru performanţă, stabilitate şi funcţii adiţionale. Asemenea generaţiei precedente, aceste plăci grafice oferă suport DirectX10.1 pentru o performanţă de randare sporită şi efecte de lumină îmbunătăţite.

Despre Sapphire

Sapphire Tehology este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa acoperind un market share important în vânzările de plăci grafice destinate platformelor PC. De asemenea plăcile de bază produse sub marca Sapphire benecifiază de noile chipset-uri ATI şi se încadrează ca segment de adresabilitate unui public foarte pretenţios din punct de vedere al performanţelor.

 

 

                                  Cumpara Sapphire online cu ajutorul ASBIS B2B