Soluții unice de racire Arctic Cooling pentru Sapphire

Bucureşti, 1 Septembrie, 2009

SAPPHIRE Technology, principalul producător și distribuitor global de soluții grafice bazate pe ATI/AMD își echipează două dintre noile linii de produse cu soluții de răcire exclusive foarte silențioase create special de către producătorul de soluții de răcire elvețian ARCTIC COOLING. 

Noul cooler cunoscut sub numele de Accelero L7 a fost dezvoltat într-un proiect OEM de către ARCTIC COOLING exclusiv pentru SAPPHIRE. Este deja folosit pe nou lansatul SAPPHIRE HD 4770 și pe ultima versiune a SAPPHIRE HD 4670.

Un adevărat Cooler SAPPHIRE

 Accelero L7 a fost proiectat în formă de piatră prețioasă în concordanță cu marca SAPPHIRE.

“Ne va face plăcere să colaborăm și în viitor cu SAPPHIRE,” spune Magnus Huber, director executiv al ARCTIC COOLING. “Când am proiectat Accelero L7 pentru companie, ne-am gândit că forma de piatră prețioasă se va potrivi foarte bine cu marca lor.”

Accelero L7 are un aspect foarte stilat și oferă răcire silențioasă pentru plăcile grafice SAPPHIRE HD4770 și HD4670,” a continuat el. “Cu reducerea semnificativă a temperaturii GPU, Accelero L7 poate extinde perioada de utilizare a acestor carduri valoroase și de asemenea să ridice performanța grafică și overclocking-ul la un nou nivel.” 

“SAPPHIRE a fost întotdeauna un lider al răcirii silențioase,” a declarat Bill Donnelly, Director PR Global pentru SAPPHIRE. “Suntem foarte fericiți să lucrăm cu companii partenere cum este ARCTIC COOLING care ne pot oferi cele mai performante soluții ce ne permit livrarea de produse grafice extrem de eficente cu o imensă valoare pentru clienții noștri.”

Răcire foarte eficientă pentru carduri grafice de calitate excelentă

Ca și celălalte produse ARCTIC COOLING, Accelero L7 a fost dezvoltat folosind cele mai performante software-uri de analiză a fluidelor și numeroase simulări, ceea ce garantează un management termic eficient și silențios tot timpul.

Radiatorul optimizat al Accelero L7 vine cu o componentă termică preinstalată ARCTIC MX-2. Recunoscutul TIM oferă legătura perfectă între miez și radiator, ceea ce sporește capacitatea de răcire per total. Accelero L7 de asemenea prezintă un mâner de ventilator patentat și un rotor silențios al ventilatorului de 92mm PWM, obținând un curent puternic de aer la o viteză redusă a ventilatorului, astfel căldura miezului este disipată eficient de la radiator și ventilator, lucru care face ca Accelero L7 să fie o superbă soluție de răcire pentru cardurile grafice Sapphire HD 4770 și SAPPHIRE HD 4670.

Accelero L7 este proiectat cu un concept acustic excelent. Frecarea rotație este puternic redusă de un rulment dinamic fluid. Împreună cu funcția PWM, Accelero L7 oferă răcire silențioasă tot timpul – ajungând la doar 0.4 sone(16dB) la capacitate maximă.

Placa grafică SAPPHIRE HD 4770 a fost prima din clasa sa care a folosit memorie GDDR5 și a fost bazată pe primul GPU construit vreodată cu tehnologia de 40nm, dar stocul a fost foarte repede epuizat. Noul model este un design original SAPPHIRE bazat pe același GPU și coolerul special construit construit exclusiv pentru acest produs de ARCTIC COOLING. Noul SAPPHIRE HD 4770 prezintă de asemenea conexiuni HDMI, VGA și DVI pe partea din spate oferind compatibilitatea cu o gamă mai largă de afișaje fără a folosi adaptori.

SAPPHIRE HD 4770 se folosește de arhitecturile grafice puternice de la divizia ATI din cadrul AMD, încorporând unități multi-purpose de procesare a datelor și arhitectură a memoriei îmbunătățită. Cu ajutorul a 640 de procesoare de date – de două ori mai multe decât generația anterioară de plăci video din gama de mijloc – și o viteză de clock de 750MHz, împreună cu 512MB de memorie GDDR5 cloackată la 800MHz (3200MHz efectivi), SAPPHIRE HD 4770 prezintă performanțe năucitoare pentru gaming sau editare imagine la un preț mid-range.

Despre ARCTIC COOLING

ARCTIC COOLING Elveția AG este un lider de încredere care oferă sisteme de răcire silențioase pentru PC-uri. Liniile de produse diversificate include coolere CPU, VGA, ventilatoare de carcasă și PSU. Echipa inventivă de inginerii excelează în reducerea sistematică a zgomotului, dezvoltarea radiatoarelor, personalizarea soluțiilor termice. designul de ventilatoare silențioase, elaborarea de carcase și PSU. Cu sediul central în Pfäffikon, Elveția, ARCTIC COOLING deține birouri internaționale în Hong Kong și Statele Unite oferind livrări locale, customer service și asistență vânzări pentru regiunile respective..

Despre tehnologia SAPPHIRE

SAPPHIRE este dedicată livrării tehnologiei de cel mai înalt nivel și este recunoscută pentru acest lucru către o gamă foarte largă de utilizatori finali. Cu o activitate de cercetare și dezvoltare dedicată ce se axează pe inovație și calitate, SAPPHIRE va continua să creeze produse de succes care răspund nevoilor pieței, nu numai cu produsele grafice cu care numele nostru este apoape sinonim cio și cu un portofoliu lărgit de produse.

 
În sectorul grafic, SAPPHIRE oferă cea mai largă gamă de produse bazate pe tehnologia AMD/ATI, și satisface cererea unui spectru larg de utilizatori. Noi oferim cea mai înaltă performanță pentru utilizatorii extremi cât și produse cu un cost redus pentru piețele de masă și multe alte soluții între aceste două extreme. inovație, performanță și valorarea banului sunt caracteristicile care fac SAPPHIRE să fie producătorul ales de către utilizatorii entuziaști cât și cei obișnuiți. Mărturie a dedicației noastre pentru produse excelente este colecția de peste 1200 de premii Independent Press pe care le-am câștigat din 2002. 

 

ARCTIC COOLING – www.arctic-cooling.com

SAPPHIRE Technology – www.sapphiretech.com