Foliile transparente de protecţie Screen Guard de la Belkin oferă protecţie maximă pentru telefoane inteligente şi tablete

        CUMPARATI

 

(Rushden, Regatul Unit)– 5 octombrie 2011 – Belkin a anunţat astăzi lansarea unei noi colecţii Screen Guard, concepută să protejeze o gamă largă de telefoane inteligente şi tablete de uzura zilnică de acasă, din maşină sau din timpul deplasărilor. Produsele Screen Guard uşor de instalat oferă o rezistenţă maximă la zgârieturi şi sunt realizate cu tehnologia Tru Clear de la Belkin pentru vizibilitate şi sensibilitate la atingere optimă.

„Toată lumea doreşte protecţie invizibilă,” spune Jamie Elgie, Director principal pentru managementul produselor la grupul de mobilitate al Belkin. „Noi am construit Screen Guard, astfel încât să vă puteţi utiliza telefonul sau tableta de parcă nu ar fi nimic pe ea, simţindu-vă totuşi în siguranţă. ştiind că este.”

Telefoanele inteligente şi tabletele au devenit indispensabile pentru activitatea zilnică, şi din acest motiv, colecţia Screen Guard de la Belkin include soluţii pentru probleme comune, precum sistemul antimâzgăleală împotriva amprentelor sau protecţia de intimitate de 360 de grade pentru protejarea conţinutului de pe ecran împotriva privirilor necuvenite.

„Scopul nostru este să asigurăm protecţie maximă împotriva problemelor zilnice, fără să afectăm aspectul estetic sau funcţionalitatea dispozitivului dumneavoastră,” spune Elgie. „Screen Guard ajută ca dispozitivele să arate şi să funcţioneze ca noi pentru mai multă vreme.”

Colecţia completă Screen Guard include 5 noi folii transparente de protecţie, cu următoarele caracteristici:

  • Materialul puternic, subţire şi uşor protejează împotriva zgârieturilor şi loviturilor pentru a păstra aspectul nou al ecranului
  • Tehnologia Tru Clear asigură vizibilitatea optimă a ecranului şi oferă cea mai transparentă folie de protecţie disponibilă pe piaţă
  • Designul ultrasubţire asigură o sensibilitate virtual identică cu cea a ecranului neacoperit
  • Instalare rapidă şi uşoară
  • Garanţie pe viaţă

                                 

Folia transparentă de protecţie Screen Guard antistrălucire

  • Finisarea mată reduce la minim strălucirea şi reflexiile stridente, chiar şi în condiţii de lumină solară strălucitoare

Folia transparentă de protecţie Screen Guard antimâzgăleală

  • Previne acumularea murdăriei de pe urma utilizării zilnice şi protejează împotriva amprentelor şi mâzgălelilor

Folia transparentă de protecţie Screen Guard oglindă

  • Efectul oglindă de înaltă calitate transformă ecranul într-o oglindă în modul de aşteptare

Folia transparentă de protecţie Screen Guard 360o pentru intimitate

  • Păstrează confidenţialitatea datelor de pe ecran, blocând vederea atât în mod peisaj cât şi în mod portret

Folia transparentă de protecţie Screen Guard

  • Complet transparentă pentru a proteja ecranul fără să-i afecteze aspectul

                          
Pe langă folia de protecţie, fiecare pachet conţine un material textil pentru curăţire şi un card pentru întiderea foliei.

Foliile transparente de protecţie Screen Guard  au garanţie pe viaţă.

Disponibilitate

Foliile transparente de protecţie Screen Guard vor fi disponibile în sfarsit de septembrie la principalii distribuitori din Europa.

Compatibilitate

Foliile transparente de protecţie Screen Guard pentru telefoane inteligente sunt disponibile pentru BlackBerry® Curve™ 8250 şi 9300, HTC Wild Fire, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPod touch generaţia a 4-a, Nokia® N8, Samsung Galaxy S şi Samsung Galaxy SII.

Foliile transparente de protecţie Screen Guard pentru tablete sunt disponibile pentru Archos 101 Internet Tablet, ASUS Eee Pad Transformer, BlackBerry PlayBook™, HTC Flyer™, iPad 2, iPad, Motorola XOOM şi Samsung Galaxy Tab 10.1".

 

Pentru a vedea întreaga gamă de produse noi, vizitaţi http://www.belkin.com/uk/Screenguard

Despre Belkin
Belkin oferă o gamă extinsă de inovaţii concepute pentru a asigura utilizatorilor de computere şi aparate electronice de consum o integrare perfectă a acestora în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Belkin, o companie privată înfiinţată în California în 1983, este liderul global recunoscut în domeniul soluţiilor de conectivitate. De la înfiinţare, Belkin a avut parte de o perioadă impresionantă de 25 de ani consecutivi de creştere spectaculoasă şi se angajează să realizeze progrese semnificative în domeniile cercetării şi proiectării.

Gama noastră diversă şi extinsă de produse include inovaţii de excepţie pentru soluţii de reţele uşor de utilizat, accesorii pentru dispozitive mobile, cum ar fi iPad®, iPhone, computere portabile, tablete şi e-readere precum şi produse pentru economisirea energiei.

Belkin oferă, de asemenea, soluţii comerciale care includ comutatoare KVM, console de rafturi LCD, rafturi şi carcase, pe lângă o gamă largă de produse USB şi cabluri. Belkin a dezvoltat inovaţii de vârf, apreciate de partenerii de afaceri şi de utilizatorii finali deopotrivă pentru fiabilitate, serviceul pentru clienţi şi garanţiile cuprinzătoare.

Pe lângă sediul central din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Regatul Unit, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Rusia, Spania, Suedia şi Dubai (EAU), fiecare dedicată pieţelor sale regionale.