Stimulentele din programul Dell pentru parteneri sunt disponibile pentru inregistrarea online.

 

In acest trimestru programul de stimulente Dell Consumer & Small Business pentru parteneri va ofera mai mult.

Beneficiati de stimulentele disponibile in urma achizitiilor dvs. realizate la
ASBIS Romania.

Stimate Partener,
 

Avem placerea de a va anunta ca stimulentele pentru Trimestrul 1 Dell
(1 februarie – 30 aprilie 2011) sunt acum disponibile pentru inregistrarea online.

 

Date principale:

Partenerul acceptă conditiile pana la:
17 aprilie 2011

Datele finale despre vanzari de la Distribuitor sunt declarate pana la:
13 mai 2011

Ce aveti de facut in continuare

·     Asigurati-va ca ID-ul dvs. de partener Dell a fost comunicat catre ASBIS Romania. In caz contrar, va rugam sa il transmiteti cat mai repede catre persoana de vanzari cu care lucrati sau direct catre Sorin Calin, Product Manager Dell, la adresa sorin@asbis.ro. Daca nu se comunica la timp acest ID, achizitiile respective nu vor putea fi luate in considerare in calculul stimulentelor.

·      Asigurati-va ca sunteti inscrisi in programul de stimulente pentru Trimestrul 1. Daca nu, trebuie sa va inregistrati inainte de data limita 17 aprilie 2011. Trebuie sa va conectati la Dell Partner Portal (www.dell.com/partnerdirect) si sa acceptati “Termenele si conditiile” pentru programul de stimulente.

·     Asigurati-va ca pana la finele trimestrului veti avea achizitionate cel putin 10 produse eligibile – mai multe detalii despre acestea gasiti mai jos.

Beneficiile oferite in cadrul programului

In trimestrul acesta beneficiati de avantaje de pana la 30$ pe bucata, in functie de gama de produs, dupa cum urmeaza: 

Notebook-uri

Inspiron, Mini Duo, Studio

8$

Notebook-uri

Vostro

10$

Notebook-uri

XPS, Adamo, Alienware

30$

Desktop-uri

Inspiron, Vostro

5$

Desktop-uri

XPS

20$

Mobile electronics

Streak 5 & 7

10$

Netbook-uri

Mini netbooks

Pentru a beneficia de aceste avantaje este necesar ca in intreg trimestrul sa aveti achizitionate minim 10 bucati, in orice combinatie de produse din cele listate mai sus.

La sfarsitul trimestrului stimulentele vor fi calculate in functie de achizitiile firmei dvs. si informatia despre acestea va fi trimisa catre dvs. pentru verificare si validare. Dupa validare, suma respectiva va fi transferata catre ASBIS Romania pentru a se face plata catre firma dvs.

Pentru mai multe informatii despre programul de stimulente

·        Vizitati website-ul Dell PartnerDirect (www.dell.com/partnerdirect).

·        Pentru detalii si conditii vizitati sectiunea “Incentives (Stimulente)” din cadrul “1DD – Consumer Partner Tools” (“1DD – instrumente pentru partener”).

·        Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati pe Sorin Calin, Product Manager Dell, la adresa sorin@asbis.ro sau la telefon 021 337 1096-99,  0751 300 403.

·        De asemenea, pentru informatii suplimentare puteti contacta si echipa de distributie Dell la adresa dell_partner_support@dell.com.

Programul de stimulente reprezinta doar o parte din beneficiile obtinute cu Dell. Cu tot mai multe produse interesante, initiative de marketing bine directionate si cu un program PartnerDirect simplificat, aveti acum mai multe motive ca oricand sa va bucurati de parteneriatul cu Dell.

Click aici pentru a vizualiza produsele Dell din oferta ASBIS <<

Click aici pentru a afla despre promotiile active ale ASBIS Romania <<

Click aici pentru a comanda produse Dell din ASBIS B2B Marketplace <<

Va multumim pentru colaborare si va dorim sa aveti multe realizari si sa va bucurati de recompensele din programul Dell si in trimestrele viitoare.

Echipa ASBIS Romania