Suntem incantati să anunțăm suportul pentru crearea unui backup pe un cont Azure definit de utilizator atunci când folositi StorageCraft® Cloud Backup pentru Office 365 și G Suite de la Google.

StorageCraft Cloud Backup cu suport Microsoft Azure

Acum puteți alege să creați copiile de rezervă pe un cont Azure definit de utilizator sau în Amazon S3. Backup-ul in Microsoft Azure va fi disponibil doar pentru conturile noi – conturile existente vor continua să fie susținute la Amazon S3. Pentru a adăuga Azure la StorageCraft Cloud Backup, urmați instrucțiunile pas cu pas din User Guide.

De asemenea, lansarea aduce actualizări și îmbunătățiri la raportare. Puteți găsi detalii suplimentare despre această versiune ulterioară în Release Notes (ReadMe file).

Flexibilitate Redefinita
StorageCraft Cloud Backup asigură protecția datelor Microsoft Office 365 și G Suite. După configurare, backup-urile se întâmplă automat. În cazul unei pierderi de date neprevăzute, recuperați fișiere individuale sau dosare întregi în câteva secunde. Aveți flexibilitatea de a avea backup-urile direcționate către conturile Amazon S3 sau Azure.

Testeaza-l acum! Solicita propriul tau cont completand informatiile din acest link.