Supermicro (NASDAQ: SMCI)

ASBIS oferă întreg portofoliul de produse Supermicro®

BUY ONLINE

Supermicro produse

 

Supermicro (NASDAQ: SMCI), lider inovator în soluţii complete, de înaltă performanţă şi extrem de eficiente pentru servere, de stocare, reţelistică şi management, este un furnizor de top de infrastructură avansată IT/hiper-convergentă Building Block Solutions® pentru centre de date, Cloud, Enterprise, Hadoop/Big Data, HPC şi sisteme încorporate, la nivel global. Supermicro şi-a asumat un angajament în ceea ce priveşte protecţia mediului prin intermediul iniţiativei sale „We Keep IT Green®” şi oferă clienţilor soluţiile cele mai ecologice şi eficiente energetic de pe piaţă. 

Pachetul Server Building Block Solutions® oferit de Supermicro cuprinde o gamă vastă de componente pentru proiectarea de soluţii de infrastructură hiper-convergente, eficiente energetic şi optimizate pentru aplicaţii. Inovaţiile arhitecturii includ modulele Twin, FatTwin™, TwinPro™, Ultra, MicroCloud, MicroBlade, SuperBlade®, Simply Double, Double-Sided Storage®, Battery Backup Power (BBP®) şi WIO/UIO. Produsele includ servere, palete, sisteme GPU, staţii de lucru, plăci de bază, şasiuri, surse de alimentare cu energie, memorii, soluţii de reţelistică, software de management server şi cabinete/accesorii SuperRack®, asigurând o performanţă şi o valoare fără rival.

 

De ce Supermicro?

  • Tehnologie de tip prima pe piaţă

  • Design optimizat în funcţie de aplicaţie

  • Cea mai vastă gamă de produse de server/stocare disponibile (inclusiv oferte exclusiviste)

  • Unităţi de stoc globale – punere în folosinţă accelerată, asistenţă şi service la nivel mondial

  • Server de tip End-to-End, soluţii de stocare şi reţelistică – soluţii complete şi integrate pentru Cloud, infrastructură virtuală şi Big Data

  • Supermicro Rack Scale Design (RSD)

  • Cel mai bun raport preţ/performanţă

  • Disponibilitate ridicată

  • Performanţă şi calitate ridicate

  • Densitate ridicată

  • Capabilităţi extinse de personalizare, în funcţie de cerinţele clientului

     

    Întreaga gamă de produse Supermicro oferă performanţă şi eficienţă de top în industrie la un preţ competitiv.

SuperServer®

 

Cea mai complexă linie de turnuri şi servere montate pe rack cu un design superior, bogat în caracteristici şi cel mai bun raport preţ/performanţă.

Download product brochure 

 

SuperStorage

Un portofoliu complet de soluţii de stocare de înaltă performanţă şi înaltă capacitate, incluzând surse de alimentare cu energie ce asigură o eficienţă maximă, suport NVMe şi arhitecturi complet redundante.

 

Super
Workstations®

Staţii de lucru la nivel de server optimizate pentru aplicaţiile Media & Entertainment, Engineering, Research şi Scientific, proiectate pentru a livra rezultate excepţionale, fără compromisuri pe partea de performanţă

Download product brochure 
 

Twin™ Solutions

Servere multi-nod de înaltă densitate, performanţă şi disponibilitate, optimizate pentru HPC, centre de date, operaţiuni de computing în cloud şi Enterprise IT.

Această gamă este disponibilă în mai mulţi factori de formă, pentru a satisface o gamă largă de cerinţe.

 

UltraServer

 Linia de produse SuperServer, proiectate să livreze o performanţă fără rival, flexibilitate, scalabilitate şi uşurinţă de servisare, pentru volume de lucru solicitante.

 

WIO Servers

Include o gamă vastă de opţiuni I/O eficiente din punct de vedere al costurilor pentru soluţii optimizate de stocare şi reţelistică pentru  aplicaţii de scop general, reţea şi securitate.

 

MP Servers

Sisteme de servere multi-procesor, proiectate pentru aplicaţii de importanţă critică pentru întreprinderi şi volume de lucru avansate din analitică, baze de date, virtualizare şi scalare.

Download product brochure

MicroCloud

Până la 24 noduri de server într-un factor de formă compact 3U asigură o înaltă performanţă, eficientă din punct de vedere al costurilor, densitate şi eficacitate ridicate pentru aplicaţii ce includ Web Hosting, CDN şi Social Networking.



Download product brochure

MicroBlade™

Oferind cea mai ridicată densitate în factor de formă 6U sau 3U, această gamă este optimizată pentru aplicaţiile Enterprise, Web, HPC şi Data Center.

Download product brochure

 

SuperBlade®

Această gamă oferă densitate ridicată, disponibilitate şi un consum redus de energie pentru aplicaţiile de înaltă performanţă.Sistemele SuperBlade sunt disponibile cu GPU şi suport NVMe pentru a întruni o gamă largă de cerinţe.



Download product brochure

SuperRack®

Profitând de soluţia modulară Supermicro Building Block Solutions®, configuraţiile SuperRack furnizează sisteme convenabile, flexibile, fiabile, personalizabile şi compatibile pentru cerinţe la nivel de întreprindere.

Download product brochure 

 

Motherboards

Gama extinsă de plăci de server x86, disponibile la un raport competitiv preţ/performanţă, include plăci de înaltă performanţă, compatibile cu cele mai recente unităţi centrale de procesare (CPU), memorii şi hardware de tip add-on.

Download product brochure

GPU/ Xeon Phi™ Solutions

Supermicro oferă soluţii GPU/ Intel Xeon Phi™ de cea mai ridicată calitate, optimizate pentru aplicaţiile cu cel mai ridicat volum de operaţiuni de computing.Aplicaţiile Engineering, Scientific şi Research beneficiază de o performanţă accelerată până la cote dramatice la această gamă de soluţii de supercomputing.

Download product brochure

Networking
Solutions

Oferind cea mai recentă şi eficientă tehnologie de conectare prin ethernet, Top-of-Rack, indiferent dacă este vorba despre modele complet tradiţionale, echipate cu toate funcţiile, care integrează hardware şi software într-o soluţie completă, sau despre simple echipamente hardware din metal capabile să ruleze software de terţă parte şi configurabile în funcţie de nevoile specifice ale clienţilor într-o reţea deschisă.


Download product brochure