ThinkPad – inca 8 motive pentru care sa-ti cumperi un Thinkpad

Laptop-urile din familia ThinkPad imbină accesibilitatea şi ultra-portabilitatea cu performanţa pentru a oferi utilizatorilor cele mai înalte standarde de calitate pentru un

        CUMPARATI

business de succes.

 

Rezistente în condiţii extreme

 

Toate notebook-urile ThinkPad T, L, SL, X, R, W au trecut cu succes prin teste extreme înainte de a fi produse în serie şi de a ajunge pe rafturile magazinelor. Astfel, acestea sunt rezistente la temperaturi foarte scăzute sau foarte ridicate, la şocuri, umiditate, altitudine mare sau praf (după cum se poate observa şi în imaginea de mai jos).

 

Siguranţa datelor este cea mai importantă

Pentru o siguranţă sporita a datelor stocate, Lenovo echipează unele notebook-uri din seria ThinPad cu un sistem Roll Cage (un cadru construit din aliaj de magneziu, ce inconjoară toate componentele interne ale sistemului, reducând astfel riscurile de defectare in cazul loviturilor şi şocurilor) şi o cuşcă metalică invelită intr-un material cauciucat ce asigură protecţia datelor stocate pe hard-disk-ul inclus. De asemenea, Hard-disk-urile sunt instalate pe şine cauciucate şi se opresc automat în momentul în care notebook-ul cade de pe birou. Carcasa din fibră reintarita de carbon face ca laptop-urile Business Lenovo să aibă o greutate foarte mică dar acelasi timp sa fie si robuste.

De asemenea, notebook-urile ThinkPad dispun de un accelerometru integrat, ce monitorizează mişcarea şi opreşte hard disk-ul de fiecare dată când este nevoie (de exemplu, dacă notebook-ul cade de pe birou accelerometrul detectează mişcarea acestuia şi opreşte hard-disk-ul pentru a proteja datele în momentul ciocnirii laptop-ului cu podeaua).

Rezistenţă la lichide

Un studiu realizat în Statele Unite în anul 2009 a demonstrat faptul ca peste 34% dintre notebook-uri se defectează din cauza lichidelor vărsate pe acestea. Pentru a asigura funcţionalitatea notebook-urilor sale, chiar şi în aceste condiţii, Lenovo a dotat laptop-urile ThinkPad cu mici canale de scurgere şi goluri prin care lichidul vărsat curge din carcasă, fără a afecta componentele interne şi funcţionalitatea acestora.