Prestigio lansează un notebook compact şi uşor cu ecran lat de 12 ţoli

Prestigio Technologies Ltd. a lansat un nou notebook extrem de compact şi uşor cu ecran lat de 12 ţoli, bazat pe tehnologia Intel® Centrino Duo®. Acest nou produs este disponibil acum în magazinele partenerilor Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa. 

Model lucios Prestigio Visconte 1230 este un notebook în pas cu moda, cu ecran lat de 12 ţoli şi procesor Intel® Core® 2 Duo. Acest notebook foarte compact, uşor şi complet echipat vă oferă cel mai înalt nivel de mobilitate şi libertate. Ecranul Glare Type produce imagini precise şi clare, oferind în acelaşi timp spaţiu suficient pentru documente mari şi filme în format de ecran lat.

Notebook-ul Visconte 1230 este bazat pe cea mai nouă platformă mobilă Intel® şi obţine performanţe comparabile cu ale modelelor de clasă business. Învelişul de protecţie împotriva razelor ultraviolete al modelului Visconte 1230 oferă un aspect şi o senzaţie tactilă mai atrăgătoare şi în acelaşi timp protejează suprafaţa împotriva zgârieturilor asemenea unui strat protector de magneziu. 

Notebook-ul Visconte 1230 este bazat pe tehnologia actualizată Intel® Centrino Duo® (Santa Rosa), platforma mobilă de ultimă generaţie bazată pe economisirea de energie şi performanţele superioare ale tehnologiei Intel® Centrino® Duo. Notebook-ul are o durată mai lungă de viaţă a bateriei şi o viteză superioară de procesare faţă de platforma precedentă. Modelul oferă un procesor Core 2 Duo mai rapid şi suport pentru reţele wireless 802.11n.

Motorizat de cel mai nou procesor Intel® Core™2 T5450 (1.66GHz) şi prevăzut cu chipsetul Intel GM965+ICH8M, Prestigio Visconte 1230 este proiectat să ofere performanţe superioare în lucrul cu mai multe aplicaţii simultan, cu o utilizare mai eficientă a energiei. Platforma acestui notebook este pe deplin compatibilă cu cel mai nou sistem de operare de pe piaţa software – Windows Vista Premium, iar dotarea cu până la  4GB de memorie DDR2-667 permite utilizatorilor să se bucure de toate funcţiile Vista.

Acest notebook compact, dar puternic, este echipat cu Intel Graphics Media Accelerator X3000 (compatibil DirectX 10). Cu ajutorul mobilităţii şi controlului îmbunătăţit asupra culorilor asigurat de tehnologia Intel® Centrino Duo®, utilizatorii se pot bucura de material de înaltă definiţie, în culori vii, chiar şi la drum.

Notebook-ul se livrează cu un hard disk SATA cu capacitate de până la 160 GB. În plus, modelul este echipat cu un inscriptor Super Multi DVD dual-layer. Această unitate optică, cuplată cu sunetul de înaltă definiţie cu suport pentru 7.1 canale, oferă o experienţă multimedia fascinantă, de neuitat, cu o redare incredibil de fidelă.

Notebook-ul Visconte 1230 dispune de capacităţi extinse de comunicare şi conectare. Modelul oferă căile tradiţionale de conectare a PC-ului la reţele, prin modemul încorporat de 56Kbps, V.92, şi prin adaptor de reţea (10/100 Base-T LAN), conectare wireless prin intermediul tehnologiei integrate Wi-Fi, precum şi un slot Express Card, FireWire (IEEE 1394), cititor de carduri 4-în-1, cameră integrată de 1.3 Megapixeli cu senzor CCD şi  Bluetooth Clasa 2.