Canyon a lansat aparate radio emisie-receptie pentru uz recreativ

Noul Walkie Talkie CN-WT1 portabil cu functie de emisie-receptie suplimenteaza seria de produse sport a Canyon care se adreseaza utilizatorilor activi si mobili. Aceste noi aparate radio devin un element foarte util in centrele sportive, in vacantele de schi sau ciclism, in jocurile de exterior, in timpul iesirilor cu familia si al multor alte activitati.

Aparatul Canyon Walkie Talkie este extreme de util si este disponibil intr-un pachet dublu, intr-o combinatie sport de negru si portocaliu. Acesta are o suprafata laterala striata pentru a putea fi prins mai bine, chiar si atunci când purtati manusi. Aparatele radio pot fi asezate si pe masa in pozitie verticala. Butoanele de control sunt foarte usor de inteles – rotiti butonul din partea superioara pentru a porni si regla volumul, selectati canalul prin apasarea butoanelor de lânga ecranul LCD si apasati butonul lateral pentru a vorbi.

„Designul atractiv si robust, raza de actiune de 3 km si lipsa sunetelor deranjante transforma aparatul Canyon Walkie Talkie intr-un dispozitiv ideal pentru cei carora le place sa schieze, sa practice ciclismul si sa comunice gratuit in timp ce se afla in miscare. Acesta are opt canale si functie de eliminare a zgomotelor asigurând conversatii private neintrerupte. In plus, comunicarea este gratuita’, spune Ivo van Houten, Director de Marketing la Canyon.

Ecranul LCD este animat si clar si are un indicator de baterie similar celui de pe telefoanele mobile, precum si un  afisaj pentru numarul canalului si indicatori de receptie/transmisie. Butoanele sus/jos faciliteaza selectarea canalelor. Pentru a asigura „fixarea” canalului, utilizatorii pot activa functia de blocare (Key Lock). Functia Monitor permite accesarea canalelor chiar si când semnalul este slab.

Aparatul Canyon Walkie Talkie este prevazut cu o clema pentru curea, care permite acestuia sa se roteasca in voie si sa fie scos cu usurinta. Aparatele radio functioneaza pe baza a trei baterii alcaline AAA. Fiecare unitate cântareste numai 150g, fara baterii.

Produsul se incadreaza in garantia internationala limitata de 2 ani oferita de Canyon.

Pretul retail recomandat pentru aparatul Walkie Talkie CN-WT1 in magazinele din Europa este de 34,99 EUR (cu TVA de 19% inclus).

Produsul este disponibil la punctele de desfacere ASBIS din Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si Africa.

Specificatii tehnice ale aparatului Walkie Talkie CN-WT1:

Controlul zgomotelor: fara interferente ale semnalului nedorit

Semnal sonor de emisie: contactarea partenerului prin apasarea unui singur buton

Functie Monitor

Economie de energie

Raza de comunicare: 3 km

Key lock

Indicator pentru baterie

Ton de emisie: 1

Greutatea pachetului (2 aparate radio) – 300g (fara baterii)

  

Fotografia produsului poate fi descarcata de pe acest link:

http://www.asbis.com/download/Canyon_CN-WT1.jpg

Despre Canyon

Canyon, una dintre marcile cu cea mai rapida crestere de pe piata electronicelor de consum. Compania are peste 150 de produse distribuite in patru game: Linia Clasica, Linia Sport, Seria Platinum si Pachetele Valorice. Canyon Technology a fost infiintata in anul 2000 in Beaverton, Oregon, SUA si isi are sediul central din Europa la Amsterdam. Pentru mai multe informatii vizitati: www.canyon-tech.com