ASBIS urmează să adauge Western Digital

 

ASBIS Enterprises PLC, unul din cei mai importanţi furnizori de hardware şi software pe pieţele în curs de dezvoltare din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa îşi completează portofoliul de hard-disk-uri prin semnarea unui contract de distribuţie cu Western Digital (WD), unul din pionierii şi liderii cu tradiţie în domeniul suporturilor de stocare.

Conform contractului semnat, ASBIS este autorizată să comercializeze o gamă largă de produse WD, inclusiv hard-disk-uri pentru aplicaţii de stocare pentru computere, mobile, audio-video şi pentru firme, în Europa şi în CSI, prin centrele de distribuţie şi reprezentanţele ASBIS din peste 26 de ţări.

"Acest parteneriat strategic cu ASBIS subliniază preocuparea Western Digital pentru zona CSI. Suntem acum mai bine plasaţi pentru a deservi această piaţă în creştere alături de un partener stabil, cu o bună reputaţie, care va oferi clienţilor noştri nu doar cele mai bune produse şi cea mai bună tehnologie, ci şi cea mai bună experienţă completă pentru clientelă", a declarat Peter Edinger, vicepreşedinte WD pentru vânzările în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

"Suntem convinşi că această colaborare cu Western Digital va fi extrem de avantajoasă pentru vânzători, pentru noi şi în special pentru utilizatorii finali ai produselor de stocare a datelor din Europa şi din zona CSI"; a declarat Laurent Journoud, vicepreşedinte executiv pentru vânzări şi marketing al ASBIS. "Intenţionăm să reunim cunoştinţele noastre privind piaţa şi clientela noastră în continuă creştere cu cunoştinţele de specialitate ale celui de-al doilea producător de hard-disk-uri, pentru a oferi partenerilor noştri un portofoliu echilibrat de produse şi  asistenţă completă".

Despre WD

WD, unul din pionierii şi liderii cu tradiţie în domeniul mediilor de stocare oferă produse şi servicii pentru persoanele şi organizaţiile care colectează, gestionează şi utilizează informaţii digitale.Firma produce hard-disk-uri fiabile, de înaltă performanţă, care asigură accesibilitatea şi protecţia împotriva pierderii datelor utilizatorilor.WD aplică cunoştinţele sale de specialitate la produse de larg consum pentru aplicaţii de stocare a datelor externe, portabile şi partajate.Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi pagina de internet a firmei www.westerndigital.com.


Notă privind exonerarea de răspundere: Informaţiile din toate comunicatele de presă afişate pe acest site erau riguros corecte la data publicării. Deşi aceste comunicate de presă şi alte materiale rămân pe site-ul firmei, firma nu îşi asumă nicio obligaţie de a actualiza informaţiile pentru a reflecta evoluţiile ulterioare. Ca urmare, cititorii comunicatelor de presă şi ai altor materiale nu trebuie să conteze pe informaţii ca fiind de actualitate sau exacte după datele la care au fost publicate.

 

                  Cumpara Western Digital online cu ajutorul ASBIS B2B