Crearea experienței Ubiquiti Wi-Fi 7 cu ajutorul switch-ului perfect

În lumea în continuă evoluție a rețelelor wireless, Wi-Fi 7 este pe cale să revoluționeze conectivitatea cu viteze fără precedent, latență redusă și capacitate sporită. Pentru a valorifica întregul potențial al Wi-Fi 7, este extrem de important să asociați configurația cu switch-ul potrivit. Ubiquiti, lider în tehnologia rețelelor, oferă o gamă de switch-uri 2,5 GbE care completează perfect platforma Ubiquiti Wi-Fi 7, asigurând o experiență Wi-Fi 7 optimă și pregătită pentru viitor. De ce să alegeţi Wi-Fi 7?

Wi-Fi 7, cunoscut și ca IEEE 802.11be, promite progrese semnificative față de standardele predecesoare. Cu viteze multi-gigabit, eficiență îmbunătățită și performanțe sporite în medii dense, Wi-Fi 7 este pregătit să satisfacă cerințele în creștere ale caselor inteligente, jocurilor, realității virtuale și aplicațiilor utilizate de companii. Cu toate acestea, pentru a profita pe deplin de aceste beneficii, infrastructura de rețea trebuie să fie robustă și capabilă să gestioneze un debit de date crescut.

Puterea switch-urilor Ubiquiti de 2,5 GbE

Switch-urile Ubiquiti de 2,5 GbE sunt concepute pentru a oferi performanțe și fiabilitate ridicate, ceea ce le face alegerea ideală pentru construirea unei rețele Wi-Fi 7 de ultimă generație. Se recomandă asocierea platformei Ubiquiti Wi-Fi 7, și anume Access Point-urile U7 Pro, U7 Pro Max, U7 Pro Wall și U7 Outdoor, cu un switch UniFi PoE care oferă performanță de 2,5 GbE și ieșire PoE+, cum ar fi modelele Pro Max și Enterprise PoE. Echipamentele disponibile în gamă sunt:

  • Pro Max 16 PoE: dispune de 4 porturi x 2,5 GbE
  • Pro Max 24 PoE: dispune de 8 porturi x 2,5 GbE
  • Pro Max 48 PoE: dispune de 16 porturi x 2,5 GbE
  • Enterprise 8 PoE: dispune de 8 porturi x 2,5 GbE
  • Enterprise 24 PoE: dispune de 12 porturi x 2,5 GbE
  • Enterprise 48 PoE: dispune de 48 de porturi x 2,5 GbE

Transformă-ți rețeaua începând chiar de azi

Implementarea tehnologiei Wi-Fi 7 este un pas semnificativ în construirea unei rețele pregătite pentru viitor. Alegând switch-urile de 2,5 GbE de la Ubiquiti, puteți construi o rețea perfectă, de înaltă performanță, care poate răspunde atât nevoilor actuale cât și cerințelor ulterioare. Experimentați capabilitățile de ultimă oră ale Wi-Fi 7 cu Ubiquiti și faceți trecerea către nivelul următor de conectivitate cu ajutorul gamei de switch-uri Ubiquiti 2.5GbE.

Indiferent de mediile în care sunt implementate, datorită echipamentelor de rețea de ultimă generație de la Ubiquiti sunteți mereu cu un pas înainte.