ABBYY FineReader oferă licențe flexibile și simple pentru a satisface nevoile variate ale companiilor private

Comanda acum ABBYY FineReader 15 for Windows!

ABBYY FineReader este un instrument PDF versatil ce permite gestionarea eficienta a documentelor in mediul digital. Cu tehnologia ABBY OCR bazata pe AI procesele de digitalizare, recuperare, editare, protejare sau distribuire a documentelor se realizeaza mult mai usor.

FineReader PDF reduce blocajele rezultate din documente si informatii inaccesibile, ce nu pot fi cautate online; fluxuri de lucru care implica un mix de hartie si documente digitale; sarcini care necesita utilizarea mai multor aplicatii software. Acest lucru permite angajatilor sa se concentreze pe domeniile lor de expertiza, mai degraba decat pe sarcini administrative.

Cu editare îmbunătățită a fișierelor PDF, tehnologie OCR bazată pe inteligența artificială integrată armonios și funcții complet noi pentru compararea documentelor, noul ABBYY FineReader 15 oferă o soluție completă pentru activitățile tale zilnice: digitalizează, recuperează, editează, protejează, partajează și colaborează la toate tipurile de documente din mediul modern de lucru.

Caracteristici cheie si imbunatatiri

ABBYY FineReader PDF ofera un set complet de instrumente pentru a simplifica experienta de lucru cu documente intr-o varietate de formate – digital sau pe hartie.

Editați, protejați și colaborați pe PDF-uri

Transformă fișierele PDF în fișiere editabile și ușor accesibile, utilizează unelte pentru adăugare de comentarii sau de marcare, pentru o colaborare eficientă și protejează documentele prin unelte de redactare și criptare parolată.

NOU @ FineReader 15!Editează cu ușurință orice tip de document PDF – rescrie paragrafe complete, editează datele în celulele unui tabel, modifică modul de formatare a textului și rearanjează elementele în pagină.

Creați și convertiți PDF-uri

Transformă documentele tipărite în fișiere digitale în care poți efectua căutări și convertește fișierele PDF în formate editabile, cum ar fi Microsoft® Office.

NOU @ FineReader 15!Detecția inteligentă a calității stratului text pentru fișierele PDF create în mod digital permite obținerea unor rezultate mai exacte la conversia fișierelor în formate editabile.

Digitalizați documente pe hârtie și scanați cu OCR

Pregătește toate documentele tale tipărite pentru spațiul digital – pentru stocare, recuperare și editare.

NOU @ FineReader 15!Etichetare automată îmbunătățită pentru crearea de fișiere PDF și PDF/UA, detecție îmbunătățită a antetelor și subsolurilor de pagină cu tehnologia OCR bazată pe inteligență artificială și o precizie crescută pentru caracterele japoneze, coreene și chinezești.

Comparați documente în formate diferite

Identifică diferențele dintre două versiuni ale unui document, în diferite formate, inclusiv scanări. (Doar pentru ediția Corporate)

NOU@ FineReader 15!Identifică diferențele dintre două versiuni ale unui document, în diferite formate, inclusiv scanări. (Doar pentru editia Corporate).

Automatizați rutinele de digitalizare și conversie

Convertește în mod automat documente multiple, utilizând folderele supravegheate și configurări pre-definite. (Doar pentru editia Corporate).

Lucrați simplu cu un instrument PDF universal

Realizează activitățile tale tipice, de zi cu zi, legate de documente, cu o singură aplicație.

ABBYY FineReader oferă licențe flexibile și simple pentru a satisface nevoile variate ale companiilor private, ale organizațiilor publice și ale instituțiilor de învățământ.