Număr mare de nuclee și procesor SYS-5049A-T Boasts Dramatic Performance

Supermicro își extinde portofoliul de sisteme SuperWorkstation de înaltă performanță cu lansarea unei noi soluții

Super Micro Computer, Inc. a adăugat portofoliului vast de sisteme SuperWorkstation complet configurabile o nouă stație de lucru pentru server. SYS-5049A-T se alătură unei game variate de soluții pentru sarcini de lucru complexe și dinamice din cercetare științifică, învățare profundă (DL), inteligența artificială (AI), realitate augmentată (AR) și modelare 3-D cu simulare în timp real.

"Supermicro SYS-5049A-T se bazează pe procesoare scalabile Intel® Xeon® din Generația a -2-a, ce oferă îmbunătățiri semnificative ale performanței de până la 35% față de platformele anterioare ale sistemului, cu accelerație AI Intel® DL Boost integrată și până la 28 de nuclee", a declarat Charles Liang, președinte și CEO al Supermicro. „SYS-5049A-T este foarte configurabil, cu capacitate de memorie semnificativă, suport de stocare multi-GPU și ultra-rapid NVMe pentru aplicații de calcul intensiv și volum de muncă ridicat.”

Portofoliul de Soluții SuperWorkstation

Soluțiile SuperWorkstations de la Supermicro sunt optimizate pentru aplicații ce necesită capacități de calcul intensiv sau de grafică, inclusiv redare, procesare de imagini și activități de inginerie.

Cu aproape 20 de SuperWorkstations individuale, sistemele au platforme cu un singur procesor sau cu două, capacitate de memorie robustă – până la 4 memorii DDR4-2933MHz în 12 sloturi DIMM, 7 sloturi PCI-E 3.0 pentru GPU / Coprocesor, port dual Gigabit Ethernet LAN, și un singur port Gigabit Lan 10. Sistemele SuperWorkstation includ de asemenea audio 7.1 HD, până la 8 porturi USB și suport pentru CPU de 205W pentru aplicații ce necesită un număr mare de nuclee.

Sistemele Supermicro SuperWorkstation sunt ușor de configurat și pot fi create special pentru inginerie și arhitectură (AEC), media și divertisment, producție, proiectare de produse, petrol și gaze și aplicații pentru învățare profundă.

Pentru mai multe informații despre linia completă de soluții SuperWorkstation de la Supermicro, scrieți-ne la adresa de email vad@asbis.ro

>>Sursă