Intră în concurs și poti castiga unul dintre cele mai atractive smartphone-uri cu Android 4.2.

Smartphone-urile GSmart de la GIGABYTE distribuite în România de către ASBIS

Smartphone-uri GIGABYTE sunt concepute pentru a face mai ușoară viața de zi-cu-zi prin intermediul tehnologiilor de comunicații, pentru divertisment, învățare și managementul informațiilor personale. Marca GSmart este asociată cu inteligență, globalitate, vitalitate și diversificare. Gama de produse cuprinde telefoane dual-SIM bazate pe Android 4.0/4.1 la prețuri avantajoase – GS202, Rio R1 și Maya M1. Acestea pot fi personalizate în funcție de preferințele utilizatorilor cu carcase în diverse culori.

Suntem încântati de acest parteneriat din domeniul smartphone-uri, acesta segment fiind unul cheie în cadrul pieței IT non-PC de astăzi”, a precizat dl. Laurent Journoud, vicepreședinte executiv pentru dezvoltarea noilor direcții de afaceri al ASBIS. “Datorită produselor inovative și a gamei extinse ale Gigabyte Communications, ce include și terminale dual-SIM, suntem încrezători că GSmart va deveni o marcă-cheie în piețele de smartphone din țările încluse în acord. Prin includerea smartphone-urilor GSmart în portofoliu, ASBIS va oferi oportunități extinse retailer-ilor și revânzătorilor din zonele în care operăm“.

Analiștii din industrie estimează că mai mult de 50% dintre dispozitivele de calcul vândute la nivel mondial  nu sunt PC-uri. În timp ce vânzările de PC-uri de anul trecut au fost probabil aproximativ 400 de milioane de unități, valoarea cumulată estimată pentru vânzările de smartphone-uri, tablete și netbook-uri non-PC este de peste 400 milioane.

Pentru a vizualiza smartphone-urile GSmart din oferta ASBIS faceti click aici.

Despre GIGABYTE

GIGA-BYTE Communications Inc. (GBC) produce smartphone-uri care fac viața de zi-cu-zi mai ușoară prin intermediul tehnologiilor de comunicații, divertisment, învățare și managementul informațiilor personale. Misiunea GIGABYTE este de a realiza produse care să îmbogățească, prin intermediul ideilor și tehnologiilor inovative, interactiunea utilizatorilor cu lumea și care să stimuleze și să inspire mințile umane. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.gigabytecm.com  sau http://gsmart.gigabytecm.com .