De acum castigati puncte ITP (Intel Flex) preschimbabile in cadouri si cu notebook-urile si desktop-urile branded achizitionate de la ASBIS

ASBIS Romania a devenit Intel Branded Distributor

ASBIS Romania, prin calitatea sa de Intel Branded Distributor, ofera partenerilor sai posibilitatea de a castiga puncte preschimbabile in cadouri in cadrul Intel Technology Provider (ITP) Program – fostul program Intel Flex – si pentru achizitiile de notebook-uri si desktop-uri branded de la ASBIS, suplimentar fata de punctele acumulate pe baza achizitiilor de componente.

In trimestrul acesta se acorda dublu de puncte pentru achizitiile de notebook-uri fata de cele de desktop-uri. In plus, Intel pune la dispozitie trimestrial diverse promotii prin care se pot acumula puncte suplimentare. Pentru a vizualiza toate promotiile faceti click aici (acces valabil pentru partenerii ITP).

Punctele acumulate se pot preschimba in cadouri. Spre exemplu, cu 3500 puncte puteti primi cadou un Loop All-in-One PC iar cu 4250 puncte puteti avea un Motorola RAZR i handset. Lista cadourilor disponibile poate fi vizualizata in site-ul programului.

Aceste beneficii sunt oferite partenerilor Intel din cadrul ITP cu statutul Technology Provider Gold sau Platinum. Pentru a va inregistra in ITP, pentru a afla mai multe despre acest program sau pentru a face upgrade la nivelul de TP Gold/Platinum vizitiati site-ul ITP –  www.Intel.com/reseller

Informatiile prezentate in acest comunicat sunt valabile la data publicarii. Programul descris este oferit si derulat de catre Intel Corporation; conditiile acestui program pot varia de la un trimestru la altul.