AENO redefinește confortul și designul ușor de utilizat în domeniul încălzirii locuinței prin lansarea celui mai recent model: Convertor Electric AENO Premium LED Eco Smart

AENO redefinește confortul și designul ușor de utilizat în domeniul încălzirii locuinței prin lansarea celui mai recent model: Convectorul Electric AENO Premium LED Eco Smart

AENO, un brand din domeniul electrocasnicelor, și-a extins gama de echipamente inteligente de încălzire prin anunțul lansării celui mai recent model al său: Convectorul Electric AENO Premium LED Eco Smart. Această completare revoluționară a familiei de convectoare electrice AENO include și dublul câștigător al premiului Red Dot Award 2023 din acest an – Convectorul Electric AENO Premium Eco Smart, care nu doar că a redefinit confortul, ci a și revoluționat design-ul pentru această categorie.

Convectorul electric AENO Premium Eco Smart LED are un nou afișaj digital LED cu 4 butoane. Ați întrebat – v-am ascultat. Un ecran care afișează temperatura (curentă și cea setată de utilizator), un buton SMART mode (pentru a porni încălzirea constantă sau pentru a seta temperatura camerei) pentru o încălzire eficientă și economică, butoane de setare temperatură și, bineînțeles, celebrul buton de alimentare din aluminiu. Luminozitatea ecranului LED este personalizabilă. Reglați luminozitatea ecranului LED și a butoanelor prin modul de noapte pentru a avea un somn confortabil. Oprire automată a butoanelor și a ecranului este posibilă acum prin activarea direct din aplicația mobilă (întotdeauna pornit este setat ca mod implicit).


Cu o tehnologie de ultimă oră și o calitate europeană de top, AENO a fost în mod constant în topul industriei de electrocasnice. Lansarea convectorului electric AENO Premium Eco Smart LED marchează o etapă interesantă pentru brand, pe măsură ce aceasta își extinde categoria de produse pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție ale consumatorilor din întreaga lume și din România. Aceste produse sunt convectoare electrice de ultimă generație care combină încălzirea eficientă din punct de vedere energetic cu funcții avansate de conectivitate. 


Design ușor de utilizat pentru cea mai bună experiență și confort

Proiectate cu un echilibru perfect între stil și funcționalitate, convectoarele electrice AENO Premium Eco Smart LED se mândresc cu o serie de caracteristici inteligente care vor schimba modul în care ne gândim la încălzire. Echipate cu senzori avansați (senzor de cădere, termostat în cablu, control al temperaturii pe panou) și tehnologie de ultimă generație, aceste încălzitoare se adaptează fără efort la preferințele dumneavoastră, asigurând un confort optim în orice moment.

Afișajul digital, unitatea de control cu iluminare LED de fundal și butoanele sunt realizate atât de natural încât le puteți găsi cu ușurință prin atingere, chiar și pe întuneric. AENO are grijă ca butonul de pornire să poată fi acționat cu ușurința printr-o simplă apăsare de deget, în mod natural și intuitiv. Totul este extrem de simplu, atât pentru tine cât și pentru membrii familiei tale!


Potrivire perfectă cu orice interior

Designul elegant și ultra-subțire (doar 11 mm), materialele premium (aluminiu anodizat) și luminozitatea elegantă a afișajului LED fac din acest convector electric un obiect dorit în orice casă.


Convectorul electric AENO Premium Eco Smart LED este disponibil în trei opțiuni de culoare: Glossy White, Pearl Black și Noble Grey (NOU), astfel încât să puteți alege combinația perfectă cu interiorul dumneavoastră.

Designul invizibil, cu panoul ultra-subțire din sticlă termorezistentă, se potrivește perfect în orice interior sau devine atracția principală pentru ochi sau devine invizibil în interiorul acestuia. Utilizatorul ar poate să-l instaleze în orice mod dorește astfel încât să se potrivească în interiorul casei sale: pe podea sau pe perete.

Designul invizibil, cu panoul ultra-subțire din sticlă termorezistentă, se potrivește perfect în orice interior, se transformă rapid în atracția principală pentru ochi sau devine invizibil în interiorul acestuia. Utilizatorul are posibilitatea de a-l instala în orice mod dorește, astfel încât să se potrivească cu interiorul casei sale: pe podea sau pe perete.


Alegeți-vă modalitatea de control

Utilizatorul poate alege modalitatea de a-și controla gadgetul în funcție de preferințele și confortul său aici și acum: de la distanță, prin intermediul unei aplicații mobile, prin intermediul asistenților vocali sau folosind un afișaj digital cu butoane.

Utilizatorul poate alege modalitatea de a-și controla gadgetul în funcție de preferințele și confortul său: de la distanță, prin intermediul unei aplicații mobile, prin intermediul asistenților vocali sau direct din ecranul LED cu butoane, amplasat pe spatele produsului.

Echipat cu conectivitate Wi-Fi, dispozitivul poate fi controlat cu ușurință prin intermediul unei aplicații mobile, permițând monitorizarea consumului de energie, stabilirea de programe și ajustarea temperaturii, totul în timp real. Creați un program de încălzire a locuinței și setați o temperatură confortabilă în avans în aplicație, în timp ce lucrați la birou.

Controlați cu ajutorul vocii atunci când sunteți acasă (Google Home sau Amazon Alexa) sau, dacă nu aveți telefonul la îndemână, setați pur și simplu modul dorit folosind butonul elegant și plăcut la atingere. Butonul de setări și afișajul digital le permite celor dragi să folosească încălzitorul, chiar dacă utilizatorul aplicației nu este prin preajmă. Acest lucru poate fi foarte important dacă doriți să aveți grijă de generația mai în vârstă din familia dumneavoastră.

Fie că este vorba de controlul temperaturii prin comenzi vocale sau de ajustarea setărilor de la distanță prin intermediul unei aplicații pentru smartphone, AENO se asigură că aveți întotdeauna controlul, indiferent unde vă aflați.

Сustom și Smart mode pentru economisirea energiei

Una dintre caracteristicile deosebite ale încălzitoarelor inteligente AENO este capacitatea lor de a se conecta la modul SMART atunci când este necesar pentru a menține o temperatură confortabilă configurabilă fără pierderi de energie electrică. Spuneți adio dimineților reci și salutați o casă confortabilă și primitoare de fiecare dată când intrați pe ușă.

Toate modelele de încălzitoare AENO sunt mai eficiente decât alte tipuri de încălzitoare și metode de încălzire (încălzire prin convecție, aer condiționat, încălzire prin pardoseală, încălzire centrală).

Utilizează rapid și eficient întreaga putere de peste 700 de wați, fără a irosi căldură și bani. Temperatura panoului poate fi schimbată prin intermediul aplicației de la 60 de grade Celsius la 120 de grade Celsius și schimbă gama de temperaturi de la 150W+ la 700W+.


Este de două ori mai eficient decât un încălzitor convențional. Odată ce camera este încălzită până la o temperatură stabilită, încălzitorul se oprește automat, fără a irosi energie electrică, menținând în același timp temperatura camerei (în modul SMART). Menținerea temperaturii camerei este întotdeauna mai ieftină. Puteți economisi energie și bani menținând căldura pe toată durata sezonului rece.

Este de două ori mai eficient decât un încălzitor convențional. Odată ce camera este încălzită până la o temperatură stabilită, încălzitorul se oprește automat, fără a irosi energie electrică, menținând în același timp temperatura camerei (în modul SMART). Menținerea temperaturii camerei este întotdeauna mai ieftină. Puteți economisi energie și bani, menținând căldura în casă pe toată durata sezonului rece. 


Siguranță și protecție

Siguranța este prioritatea principală pentru AENO, iar convectorul electrict inteligent AENO Premium LED Eco nu face excepție. Caracteristicile de siguranță încorporate, cum ar fi blocarea pentru copii, protecția împotriva supraîncălzirii și senzorul de răsturnare/cădere (încălzitorul se oprește dacă este căzut, semnalul sonor informează dacă încălzitorul cade și este trimisă o notificare în aplicație) oferă liniște, permițându-vă să vă bucurați de căldură fără să vă faceți griji cu privire la accidente.

Siguranța este prioritatea principală pentru AENO, iar convectorul electrict inteligent AENO Premium LED Eco nu face excepție. Caracteristicile de siguranță încorporate, cum ar fi blocarea pentru copii, protecția împotriva supraîncălzirii și senzorul de răsturnare/cădere (încălzitorul se oprește în caz de cădere, semnalul sonor informează utilizatorul prin trimiterea unei notificări în aplicație) oferă liniște, permițându-vă să vă bucurați de căldură fără să vă faceți griji cu privire la accidente.


Încălzire sănătoasă pentru bunăstarea ta

Încălzitoarele AENO nu usucă aerul și nu ard oxigenul – nu funcționează ca un aparat de aer condiționat. Un alt aspect foarte important pentru sănătatea dumneavoastră este acela că încălzitoarele nu suflă aer – deci nu antrenează polen sau praful din jur, ceea ce îl face un dispozitiv excelent pentru persoanele cu alergii. Convectorul electric AENO Premium LED Eco Smart este silențios, inodor și nu suflă aerul, fiind soluția potrivită pentru familiile cu copii și animale de companie.


“AENO s-a angajat întotdeauna să îmbunătățească viața clienților noștri prin soluții inovatoare pentru încălzirea locuinței”, a declarat Andrei Kazennau, directorul de dezvoltare a afacerilor pentru categoria de încălzitoare. “Odată cu lansarea încălzitoarelor noastre inteligente, ducem confortul și comoditatea la un nivel cu totul nou. Clienții noștri merită ce e mai bun și suntem mândri să le oferim cu această linie excepțională de produse. Modelele noastre de convectoare electrice sunt o capodoperă a designului de produs, lucru confirmat pentru prima generație a modelului – AENO Premium Eco Smart de către premiile Red Dot Awards. Sperăm că noul model va avea la fel de mult succes și va completa această categorie de produse prin extinderea opțiunilor pentru clienți. Lucrăm cu retaileri, studiouri de arhitectură și design interior, așa că suntem deschiși la discuții pentru potențiale colaborări!”


Încălzitoarele inteligente AENO vor putea fi achiziționate în România începând cu luna octombrie 2023 de la următorii parteneri retaileri și platforme online:

Despre AENO și AENO Premium Eco LED Smart Heater

AENO este o marcă tânără și dinamică de dispozitive electrocasnice inteligente, creată de o echipă internațională de ingineri cu pregătire profesională superioară. AENO se preocupă de clienți și se străduiește să îmbunătățească în mod constant funcționalitatea produselor și să extindă posibilitățile. Pentru a crește valoarea și calitatea, pentru a optimiza rutele logistice de livrare pentru lanțurile de magazine și utilizatorii finali, linia de producție pentru fabricarea încălzitorului inteligent eco premium funcționează în Europa, în Polonia. Pentru distribuție, AENO face parte din portofoliul de mărci al ASBIS Enterprises PLC, unul dintre principalii distribuitori de produse IT din regiunea EMEA.

AENO este o marcă tânără și dinamică de dispozitive electrocasnice inteligente, creată de o echipă internațională de ingineri cu pregătire profesională superioară. AENO se preocupă de clienți și se străduiește să îmbunătățească în mod constant funcționalitatea produselor și să extindă posibilitățile. Pentru a crește valoarea și calitatea și pentru a optimiza rutele logistice de livrare pentru magazine și utilizatorii finali, linia de producție pentru fabricarea încălzitorului inteligent Eco Premium este localizată în Polonia. Pentru distribuție, AENO face parte din portofoliul de mărci al ASBIS Enterprises PLC, unul dintre principalii distribuitori de produse IT din regiunea EMEA.


Post navigation