Noua tabletă Dell Latitude Rugged Extreme: portabilitate fără compromis

Noua tabletă Dell Latitude Rugged Extreme: portabilitate fără compromis

Dispunând de un ecosistem robust de accesorii și de baterii înlocuibile la cald pentru performanțe extinse, tableta 7030 Rugged Extreme a fost concepută pentru cei care își petrec cea mai mare parte a timpului departe de birou. Așadar, fie că vă aflați pe linia de producție, într-un atelier mecanic sau în vârful unui munte înzăpezit, tableta 7030 Rugged Extreme va fi cel mai bun companion.

Cea mai portabilă și robustă tabletă de la Dell

Îmbinând durabilitatea și mobilitatea, tableta 7030 Rugged Extreme este cea mai portabilă și robustă tabletă Dell. Șasiul său ușor de 1,2 kg și accesoriile convenabile fac ca tableta să nu se simtă greoaie, astfel încât mușchii dumneavoastră să nu obosească în timpul unei ture lungi în depozit, la locul unui accident sau atunci când vă aflați pe șantierele de construcții. Dispozitivul de 10 inci oferă mobilitate pe tot parcursul zilei.

Baterii interschimbabile pentru rezistență pe tot parcursul zilei

Atunci când portabilitatea este o prioritate, la fel este și nevoia de a vă menține sistemul alimentat fără întreruperi. Acesta este motivul pentru care Dell a proiectat modelul 7030 Rugged Extreme cu o opțiune de baterie dublă cu înlocuire la cald, ca alternativă la bateria internă de 36 Whr. Cei care optează pentru această caracteristică pot introduce cu ușurință două baterii suplimentare pentru a menține tableta alimentată pe o perioadă îndelungată.

Dimensiune mică, durabilitate și securitate mari

Deși este mică pentru un aparat robust, 7030 Rugged Extreme se mândrește cu clasificările IP-65 și MIL-STD 810 pentru a supraviețui în cele mai extreme condiții. Specificațiile de nivel militar înseamnă că noua Latitude este testată pentru cădere de la o înălțime de până la 1,5 metri și este testată la temperaturi cuprinse între -20 F și 145 F. O clasificare IP-65 înseamnă protecție maximă împotriva prafului, murdăriei și a pătrunderii apei, pentru a vă oferi liniștea că tableta dumneavoastră – și datele sensibile găzduite în ea – supraviețuiesc mediilor meteorologice intense.

Tableta 7030 Rugged Extreme este echipată cu un procesor Intel® Core™ i7 generația a 12-a, grafică Iris® Xe® integrată pe configurațiile i5 și i7 și până la 32 GB de memorie LPDDR5 pentru performanțe puternice în mișcare. Și nu vă faceți griji că veți rămâne fără spațiu, deoarece 7030 Rugged Extreme suportă un SSD NVMe de până la 2TB.

Versatilitatea acestor accesorii se extinde la porturile configurabile ale tabletei 7030 Rugged Extreme, ce pot fi personalizate cu un cititor de coduri de bare, RJ-45, mufă audio universală sau USB-A. După cum se poate observa, Dell a construit Tableta 7030 Rugged Extreme pentru a se adapta la diverse industrii, motiv pentru care dispune și de două butoane hardware ce pot fi programate în aplicația Rugged Control Center.