ASBIS a devenit distribuitor oficial ASUS NUC

ASBIS a devenit distribuitor oficial ASUS NUC în regiunea EMEA

ASBISC Enterprises Plc, un important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii TIC, IoT pe piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), a semnat un acord strategic cu ASUS AIoT Business Group pentru a distribui linia de produse NUC, deținută anterior de Intel, în întreaga regiune EMEA.

Acordul acoperă toate produsele ASUS NUC și AIoT (domeniile AI și IoT), consolidând și mai mult poziția ASBIS ca distribuitor oficial al mini PC NUC în țările EMEA de peste un deceniu. ASBIS este încrezătoare în capacitatea sa de a comercializa eficient produsele ASUS prin intermediul rețelei sale de parteneri, asigurând o acoperire extinsă și un impact maxim pe piață.

“Suntem încântați să anunțăm extinderea portofoliului ASBIS cu produsele ASUS extrem de personalizabile și distribuția continuă a liniei de produse NUC, care se adresează unei game diverse de nevoi și cerințe de afaceri. Toate produsele vor fi disponibile în întreaga regiune EMEA. ASUS a fost un partener strategic de neprețuit pentru noi, contribuind enorm la creșterea și succesul afacerii noastre de-a lungul anilor. Parteneriatul nostru ne-a oferit încrederea și puterea de a ne dezvolta, chiar și în cele mai dificile perioade. ASBIS sprijină ASUS în toate domeniile de dezvoltare și așteptăm cu nerăbdare să continuăm parteneriatul nostru pentru mulți ani de acum încolo.” – a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director la ASBIS.

În urma transferului oficial de la Intel, ASUS a dat startul activității sale NUC și a început să preia comenzi pentru sistemele NUC din generațiile 10-13. ASUS a obținut de la Intel licențe atât pentru proiectarea sistemelor hardware, cât și pentru software. Viziunea nou înființatei ASUS NUC BU este de a oferi computing cu soluții comerciale și AIoT complete, ce pot susține industria și afacerile.

Despre ASUS

ASUS este lider global în domeniul tehnologiei și oferă cele mai inovatoare și intuitive dispozitive, componente și soluții din lume pentru a oferi experiențe incredibile ce îmbunătățesc viața oamenilor de pretutindeni. Cu o echipă de 5.000 de experți interni în cercetare și dezvoltare, ASUS este renumită la nivel mondial pentru că reimaginează continuu tehnologiile de astăzi pentru ziua de mâine, obține zilnic peste 11 premii pentru calitate, inovație și design și se află în topul Fortune al celor mai admirate companii din lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://www.asus.com/.