ASBIS semnează un acord de distribuție cu ProMobi Technologies,

ASBIS semnează un acord de distribuție cu ProMobi Technologies, o companie SaaS în plină expansiune

ASBISC Enterprises Plc, un important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii IT și IoT pe piețele în creștere din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, este încântată să semneze un acord de distribuție cu ProMobi Technologies pentru extinderea software-ului Scalefusion UEM. Acest parteneriat permite ASBIS să își îmbunătățească portofoliul de distribuție cu soluții de top pentru gestionarea dispozitivelor mobile.

Produsele vor fi disponibile în patruzeci și șase de țări europene, precum și în Orientul Mijlociu și Africa, cu planuri de extindere în alte teritorii ale Grupului ASBIS.

Portofoliul ASBIS va fi completat cu Scalefusion, un software de top pentru gestionarea dispozitivelor mobile și a punctelor finale, care ajută companiile să securizeze și să gestioneze o flotă de dispozitive mobile și diverse puncte finale, inclusiv smartphone-uri, tablete, laptopuri, dispozitive robuste, POS și semnalizare digitală. Soluțiile Scalefusion sunt utilizate pe scară largă în diverse industrii, inclusiv în producție, comerț cu amănuntul, transport și logistică, construcții și imobiliare, industria ospitalității, telecomunicații și software, petrol și gaze, sectorul public, instituții financiare și alte sectoare importante din punct de vedere social.

«Suntem entuziasmați de oportunitatea de a extinde portofoliul ASBIS prin adăugarea Scalefusion MDM/UEM, ce oferă soluții eficiente pentru a aborda provocările legate de mobilitate. Suntem încântați să le oferim clienților noștri cele mai bune produse din clasa lor, ce le vor permite să își optimizeze mobilitatea și să își îmbunătățească afacerile. Accentul pus de Scalefusion pe inovație și tehnologie de ultimă oră se aliniază perfect cu angajamentul nostru de a fi mereu în fruntea curbei și de a le oferi clienților noștri cele mai noi și mai eficiente soluții. Așteptăm cu nerăbdare un parteneriat de succes, ce va aduce beneficii clienților noștri și ne va consolida poziția de lider în furnizarea de soluții tehnologice inovatoare» – a declarat Marek Horyl, product marketing director la ASBIS.

Suntem încântați să avem ASBIS Enterprises Plc ca partener de distribuție Scalefusion. Expertiza lor și istoricul ca distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse TIC, IoT și robotică sunt foarte interesante. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa lor talentată pentru a extinde soluția noastră de gestionare a dispozitivelor mobile și de gestionare unificată a punctelor finale la rețeaua lor extinsă de revânzători.” a spus Nitesh Bhalotia, Director de vânzări la Scalefusion. 

Despre Scalefusion

ProMobi Technologies oferă o soluție de vârf de gestionare unificată a punctelor finale sub marca Scalefusion. Scalefusion UEM permite organizațiilor să securizeze și să gestioneze punctele finale, inclusiv smartphone-uri, tablete, laptopuri, dispozitive robuste, POS și semnalizare digitală, precum și aplicații și conținut. Aceasta suportă gestionarea dispozitivelor Android, iOS, macOS, Windows și Linux și asigură operațiuni simplificate de gestionare a dispozitivelor cu Scalefusion Remote Troubleshooting.

Mai mult de 8000 de companii din întreaga lume își valorifică adevăratul potențial folosind Scalefusion, în diverse industrii, cum ar fi transport și logistică, comerț cu amănuntul, educație, sănătate, producție, construcții și imobiliare, ospitalitate, software și telecomunicații, servicii financiare și altele. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://www.scalefusion.com.