ASBIS și-a extins gama de soluții inteligente de securitate cu camere revoluționare de la Ubiquiti

ASBIS și-a extins gama de soluții inteligente de securitate cu camere revoluționare de la Ubiquiti

ASBISC Enterprises Plc, un important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii IT și IoT pe piețele în creștere din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, și-a extins recent portofoliul de produse de securitate prin intermediul camerelor UniFi Protect Generation 5 de la Ubiquiti, lider recunoscut la nivel mondial în producția de soluții de rețea wireless high-end ce utilizează o tehnologie wireless inovatoare și revoluționară.

Fiind un distribuitor de elită al soluțiilor Ubiquiti, ASBIS este încântat să ofere cea mai recentă generație de camere de ultimă generație: UniFi Protect G5. Aceste camere revoluționează lumea securității și a supravegherii prin performanțele excepționale și raportul calitate-preț. Gama UniFi Protect G5 include patru modele ce oferă soluții de securitate de neegalat.

G5 Pro este o cameră PoE 4K pentru interior/exterior cu o calitate excepțională a imaginii și un obiectiv cu zoom optic 3x. G5 Bullet este o cameră mai mică, cu o rezoluție HD 2K și un raport calitate-preț excelent. G5 Dome este o cameră pentru tavan cu o gamă dinamică îmbunătățită și performanțe în condiții de iluminare redusă. În același timp, G5 Flex este cea mai versatilă cameră care poate fi montată în orice mediu, în interior sau în exterior

Toate cele patru camere UniFi Protect G5 din linia de produse au în comun următoarele avantaje principale: Rezoluție 4K ce captează fiecare detaliu; performanțe de excepție în condiții de iluminare scăzută ce funcționează non-stop; funcții inovatoare de detecție ce aduc liniște; opțiuni de montare flexibile pentru instalare ușoară; integrare perfectă și gestionare centralizată; design rezistent la intemperii și durabil, perfecte pentru utilizare în interior și exterior; extensibile și scalabile pentru orice proiect; și, cel mai important, calitatea Ubiquiti ce oferă performanțe excepționale.

Camerele UniFi Protect G5 vor fi disponibile în 27 de țări din regiunea CEEMEA.

Despre ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) este un important distribuitor de valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, IoT și AI în CEE, FSU și MEA. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse TIC de la furnizori globali. În cooperare cu liderii din industria IT, echipele de experți ale grupului configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții de alegere viabile din punct de vedere comercial. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei la adresa www.asbis.com

Despre Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks se concentrează pe democratizarea tehnologiei de rețea la scară globală – livrările agregate de aproape 85 de milioane de dispozitive joacă un rol cheie în crearea infrastructurii de rețea în peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume. Produsele noastre profesionale de rețea sunt alimentate de platformele noastre software UNMS și UniFi pentru a oferi acces distribuit de mare capacitate la Internet și, respectiv, management unificat al tehnologiei informației.

Ubiquiti, Ubiquiti Networks, sigla U, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi și UFiber sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Ubiquiti Networks, Inc. în Statele Unite și în alte țări. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.ubnt.com.