ASBIS a lansat serviciul unic de asistență pentru clienții Intel

ASBIS a lansat serviciul unic de asistență pentru clienții Intel

ASBISC Enterprises Plc, un important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii IT și IoT pe piețele în creștere din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, anunță lansarea serviciului unic de asistență avansată ASBIS Assist Pro pentru a oferi asistență completă partenerilor care lucrează cu produse Intel. Serviciul ASBIS Assist Pro ar urma să fie disponibil în întreaga regiune EMEA în condițiile programului Intel Authorized Distributor Concierge.

ASBIS Assist Pro este un serviciu de asistență disponibil în orice moment, care este întotdeauna la îndemână și care, printre altele, oferă beneficii exclusive pentru clienții Intel. De exemplu, până la sfârșitul anului 2023, toți membrii autorizați ai Intel® Partner Alliance care se înregistrează la Intel® Authorized Distributor Concierge și aleg ASBIS ca distribuitor preferat, pot câștiga 500 de puncte suplimentare.

Asistența imediată din partea expertului ASBIS Assist Pro este oferită în două formate: la cerere și în modul de alertă. Primul presupune acceptarea și procesarea întrebărilor individuale din partea partenerilor, indiferent de complexitatea și specificitatea problemelor, prin oferirea de consiliere personalizată. Cel de-al doilea prevede trimiterea de notificări cu privire la cele mai recente oferte din partea Intel Partner Alliance, inclusiv traininguri educaționale, noi oportunități de câștig de puncte etc.

ASBIS Assist Pro oferă o gamă largă de beneficii pentru partenerii săi, printre care:

• Expert Intel dedicat

• Oportunități de formare

• Promoții speciale pentru maximizarea punctelor

• Rambursare simplificată de puncte

• Materiale de vânzări și marketing

• Materiale de vânzări și marketing

 “Suntem mândri să fim un partener de încredere pentru clienții noștri și, în același timp, lansarea ASBIS Assist Pro reprezintă o nouă etapă foarte importantă pentru relația noastră. Este o dovadă a încrederii pe care clienții noștri o au în noi și a faptului că le oferim sprijinul nostru ca partener de afaceri puternic. Ne străduim să ne asigurăm că serviciile noastre Assist Pro îi ajută pe clienții Intel să își atingă rezultatele și obiectivele de afaceri dorite.” – a declarat Marek Horyl Product Marketing Director la ASBIS.
______________

Intel® Partner Alliance este un program unificat pentru a oferi partenerilor și ecosistemului beneficii și resurse de impact care le permit să-și dezvolte afacerile.