Brandul norvegian Mill intră pe piața din România cu un parteneriat ASBIS

Brandul norvegian Mill intră pe piața din România cu un parteneriat ASBIS

Mill, un producător norvegian specializat în crearea de soluții inteligente de încălzire și de calitate a aerului care încorporează tehnologie de ultimă generație ajunge pe piața din România. Brandul a obținut o recunoaștere deosebită prin intermediul mai multor premii europene prestigioase la categoriile de consumer și design, inclusiv IF Design Award și Red Dot Design Awards.

ASBIS, o companie cu o experiență vastă de parteneriate de succes în sectoarele IT și al electronicelor de consum, este încântată să aducă brandul Mill în atenția consumatorilor din România. Portofoliul de brand Mill va fi disponibil în magazinele partenere ASBIS.

Prima gamă de produse ale brandului va fi reprezentată de mai multe modele de aparate de încălzit cu panou cu convecție și aparate de încălzit portabile pentru diverse nevoi, 4 dintre acestea fiind dotate cu control Wi-Fi.

Încălzitoarele cu panou Wi-Fi din gama Mill Generation 3 sunt echipate cu control PID, care controlează în mod inteligent puterea, eliminând ciclurile bruște de pornire/oprire  asigurând astfel temperaturi constante, cu economie de energie. Încălzirea predictivă, determinată de procesul de învățare automată, anticipează schimbările de mediu, menținând temperatura dorită în cameră pe baza setărilor personalizate din aplicație. Aplicația Mill le permite utilizatorilor să controleze aparatele de încălzire de la distanță, asigurând atât eficiența energetică, cât și confortul optim.

Mill a redefinit încălzirea prin îmbinarea perfectă a esteticii și funcționalității. Conceptele lor ingenioase și designul inventiv cu aparate elegante în alb-negru, au fost rapid apreciate în Norvegia. Adoptarea în masă a opțiunilor inteligente cu comenzi simplificate pentru smartphone-uri a încurajat expansiunea Mill pe piețele internaționale, consolidându-și poziția de lider al industriei.

Pentru cei care caută soluții de încălzire compacte, Mill prezintă încălzitorul Mill Compact Fan și încălzitorul portabil Mill WiFi Max. Designul scandinav elegant se completează perfect cu interioarele moderne, oferind o încălzire eficientă pentru diferite dimensiuni ale încăperilor, totul fiind în același timp compact și ușor de manevrat.

Andrei Kazennau, Business Development Manager al Grupului ASBIS, și-a exprimat entuziasmul cu privire la introducerea produselor Mill pe piața din România, declarând: “ASBIS este mândru de parteneriatul cu noile mărci de tehnologii de vârf pe piața românească, care oferă tehnologii inovatoare și soluții de design excepționale pentru sezonul de toamnă și iarnă care se apropie. Experiența noastră pe piața europeană ne-a demonstrat performanța remarcabilă a brandului Mill și nivelul ridicat de satisfacție a clienților pe care îl oferă. Lansarea cu succes a brandului în alte țări, unde rezultatele au depășit așteptările noastre în primele luni, constituie o dovadă a calității sale excepționale și a încrederii pe care o inspiră. Suntem nerăbdători să repetăm acest succes în România”

Consumatorii români pot achiziționa produsele marca Mill de la retailerii parteneri și de pe platformele online începând cu luna noiembrie. 

Magazine: Flanco

Îmbunătățește-ți încălzirea locuinței pentru noul sezon de iarnă!

Despre Mill

Mill este o companie fondată în Norvegia, prezentă în peste 30 de țări din întreaga lume. Angajamentul pentru inovație și design a făcut din Mill un lider de încredere în industria produselor pentru încălzire. Brandul a câștigat în mod constant premii prestigioase, inclusiv Red Dot Design Awards din 2019 până în 2023 și IF Design Award în 2021. Recunoscută ca fiind “Best in Test” de către Tek.no, “Best WiFi-Socket” și “Smart Home Product of the Year”.

Despre ASBIS

ASBIS Group este un important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii TIC, IoT și robotică pentru piețele din regiunea EMEA. Compania este specializată în distribuția de mărci globale de top pe piețele emergente, iar portofoliul său cuprinde o gamă largă de produse, inclusiv componente, dispozitive mobile și electronice de consum.