COMUNICAT DE PRESĂ -20 aprilie 2021; Limassol

ASBIS ÎȘI EXTINDE OFERTA DE AFACERI VAD – SERVERELE COMPANIEI SUNT PARTE ACUM DIN DIRECTORUL MICROSOFT AZURE

ASBISc Enterprises Plc, un important distribuitor de produse IT și CE pe piețele emergente din Europa, Orientul Mijlociu și Africa și producător al mărcilor proprii – Prestigio, Canyon și Perenio, a finalizat procesul de certificare a serverelor dedicate cooperării cu platforma Microsoft Azure, oferind o serie de servicii în cloud. Astfel, ASBIS a fost recunoscut alături de cei aproape 30 de parteneri oficiali Microsoft Azure din lume. Aceasta este o confirmare a dezvoltării ulterioare a ASBIS ca distribuitor VAD.

În catalogul oficial al platformei cloud Microsoft Azure, există în prezent 5 servere ASBIS construite pe baza componentelor Intel. Toate îndeplinesc cerințele Microsoft, ceea ce confirmă fiabilitatea și eficiența ridicată a acestora, precum și compatibilitatea cu cele mai actuale produse și servicii ale Microsoft.

Serverele ASBIS vor permite clienților să transfere centre de date în cloud, datorită cărora angajații vor putea avea acces de la distanță sigur și eficient la datele plasate într-un mediu creat special pentru o anumită companie. Astfel, cheltuielile cu investițiile în viitor pentru modernizarea propriilor centre de date vor fi reduse la minimum, iar operațiunile se vor desfășura fără probleme, într-un mediu modern și sigur.

Marek Horyl, Product Marketing Director in ASBISc Enterprises Plc, a declarat: “ASBIS își dezvoltă într-un mod dinamic serviciile de VAD Distributor. Pentru a satisface nevoile clienților noștri, ne extindem în permanență portofoliul de produse pentru a-i ajuta să treacă la o transformare digitală. Este deosebit de important acum, când este nevoie de accesul la un mediu sigur și rapid în care angajații pot lucra și de la distanță. Serverele noastre sunt un exemplu. Au fost supuse sistemului de certificare Microsoft, ceea ce înseamnă că sunt compatibile cu cele mai noi servicii și produse Microsoft.” 

>>Produsele ASBIS din catalogul Microsoft Azure pot fi găsite aici