Lățime de bandă NVMe All-Flash de 2 ori mai mare

Supermicro oferă cel mai larg portofoliu de sisteme optimizate pentru aplicații bazate pe procesoare scalabile Intel Xeon din a 3-a generație

San Jose, Calif., 6 Aprilie, 2021 — Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), lider global în computere de întreprindere, stocare, rețea și tehnologie de calcul verde, introduce cea mai completă gamă de servere din industrie, ce încorporează cele mai recente procesoare scalabile Intel Xeon din a 3-a generație, și oferă performanțe de vârf și TCO redus și cost total pentru mediu (TCE). Noile sisteme X12 sunt deja implementate la organizații inovatoare, cum ar fi Universitatea din Osaka.

“Noua noastră linie de produse Hyper este concepută pentru performanțe maxime și poate găzdui 32 DIMM-uri de memorie de mare viteză, patru GPU-uri de înaltă performanță și până la 400 Gbit LAN, care susține cele mai exigente cerințe ale clienților noștri. Colaborăm îndeaproape cu partenerii tehnologici din întreaga industrie pentru a furniza o gamă largă de servere și sisteme de stocare optimizate pentru multe sarcini de lucru și oferind cele mai bune soluții, de la sisteme de cea mai înaltă performanță, precum Hyper sau platforma noastră de învățare profundă Delta GPU, până la Platforme optimizate TCO cu costuri eficiente, cum ar fi noua noastră platformă de streaming video 2U 2-Node. Suntem mândri să proiectăm și să fabricăm aceste sisteme la sediul nostru din Silicon Valley și la fabricile noastre din Taiwan în expansiune rapidă.” a declarat Charles Liang, președinte și CEO, Supermicro.

Întreaga linie de peste 100 de sisteme optimizate pentru aplicații, inclusiv Hyper, SuperBlade®, familia de produse Twin (BigTwin®, TwinPro® și FatTwin®), Ultra, CloudDC, GPU, servere Telco / 5Gand Edge, prezintă a 3-a generație de Procesoare scalabile Intel Xeon. Procesorul de vârf Intel Xeon Platinum 8380 cu 40 de nuclee care rulează la 2,3 GHz pe platformele Ultra și Hyper oferă performanțe de top. CPU-urile optimizate pentru rețea sunt folosite într-un portofoliu cuprinzător de sisteme 5G. Sistemele multi-nod Big Twin și SuperBlade cu procesoare Intel Speed ​​Select oferă flexibilitate și eficiență pentru furnizorii de servicii Cloud. De asemenea, WIO cu un singur procesor și sistemele de stocare aduc economii convingătoare de costuri pentru aplicații de uz general și de stocare.
Portofoliul include configurații pentru procesoare de mare putere în sistemele de înaltă densitate din instalațiile HPC cu o opțiune directă de răcire a lichidului pentru a elimina limitările tradiționale de răcire cu aer pentru disiparea căldurii și astfel scad costurile generale de operare ale centrelor de date. Odată cu creșterea inteligenței artificiale și a învățării automate, Supermicro a introdus un portofoliu de noi sisteme GPU bazate pe procesoare scalabile Intel Xeon din a 3-a generație. Aceste sisteme valorifică creșterea de 2X a I / O PCI-E 4.0 pentru a oferi o performanță îmbunătățită a volumului de muncă. Portofoliul include sisteme 4U 8GPU integrate pentru sarcini de lucru mari și sisteme GPU 2U 2-Node cu un singur procesor, cu eficiență energetică îmbunătățită pentru jocuri în cloud și streaming. Platforma CloudDC, cu o arhitectură echilibrată cu I / O dedicată și stocare all-flash pentru fiecare procesor, permite sistemului să ofere o latență mai mică, performanțe mai mari și permite accesul direct la memorie de la distanță (RDMA) în medii cloud la scară largă.

 

Citiți mai multe informații>>

 

Descarcă broșura X12 Server Solution>>