ASBIS Sponsor Principal al celui mai mare eveniment de basket al anului

Limassol (Cipru), 14 aprilie 2008 – ASBIS Group, un furnizor de top de software şi hardware pentru pieţele emergente EMEA, şi-a asumat rolul de sponsor principal al evenimentului deosebit de important din baschet – ASBIS EuroCup Final Four 2008 – care va avea loc între 18 şi 20 Aprilie în Limassol, Cipru.

ASBIS EuroCup Final Four 2008FIBA EuroCup este una dintre cele două competiţii europene de top din baschet, condusă direct de FIBA Europe. În acest an evenimentele vor fi găzduite pentru prima dată de echipa cipriotă de top PROTEAS EKA AEL. În ultimii cinci ani această echipă a participat cu mult succes la FIBA EuroCup şi a reuşit să demonstreze că Ciprul este o ţară în care baschetul se dezvoltă puternic.

“ASBIS se mândreşte să fie asociată cu evenimentul european de baschet de cel mai înalt rang”, a spus Marios Christou, Director Financiar al ASBIS. “Suntem onoraţi să ne aducem contribuţia la acest joc palpitant care ilustrează spiritul de echipă, voinţa de fier şi dedicarea – calităţi care sunt esenţiale şi pentru a obţine succese pe piaţa foarte competitivă de IT. Ca un bun cetăţean corporativ, suntem de asemenea privilegiaţi să contribuim la transformarea Ciprului într-o destinaţie şi mai atractivă pentru sport şi afaceri. Sunt sigur că acesta va fi un eveniment deosebit pentru jucători şi pentru fani în egală măsură."

Câştigarea Final Four-ului este considerată una dintre cele mai mari realizări în baschetul european, iar echipele finaliste vor face tot ce le va sta în putinţă pentru a fi pe primul loc în această competiţie remarcabilă. Finalistele ASBIS EuroCup Final Four 2008 sunt Tartu Rock (Estonia), Barons LMT (Letonia), Dexia Mons Hainaut (Belgia) şi PROTEAS EKA AEL (Cipru). Gazdele vor înfrunta Dexia Mons-Hainaut într-o semifinală din 18 aprilie, în timp ce echipele baltice: Tartu Rock şi Barons LMT Riga se vor lupta pe cealaltă parte.


Despre ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) are sediul în Cipru şi este o firmă specializată în distribuirea de produse IT aparţinând producătorilor de talie mondială, precum Intel, Seagate, Hitachi, Microsoft, Samsung, AMD, Toshiba şi DELL. ASBIS are propriile sucursale în 19 ţări, mai mult de 900 de angajaţi, 20000 de clienţi, iar veniturile sale au atins aproape 1,4 miliarde USD în 2007. ASBIS distribuie de asemenea propriile mărci, Canyon (MP3 Playere, produse de reţelistică şi alte noutăţi), şi Prestigio (Monitoare LCD, memorii externe, Accesorii USB din piele). Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-urile companiei la www.asbis.com, www.prestigio.com, si www.canyon-tech.com