ASBIS Romania si D-Link Romania anunta incheierea unui parteneriat strategic

D-Link, furnizor de solutii complete pentru retele de computere destinate consumatorilor individuali si companiilor, isi extinde reteaua de distribuitori din Romania. D-Link este o companie solida, cu experienta de 21 ani in domeniul vanzarilor, marketing-ului si suportului pentru clienti, cu stabilitate si cresteri anuale semnificative. Prin aceasta alianta, ASBIS Romania si D-Link isi consolideaza prezenta pe piata locala de IT, piata cu un potential semnificativ de crestere in viitor, si isi propun sa atinga un segment cat mai larg de utilizatori. 

Pentru prima data, portofoliul de produse oferite de ASBIS Romania catre parteneri include acum si echipamente de networking.

In acest sens, Cristi Stroe, Country Manager ASBIS ROMANIA, declara ca "Parteneriatul cu D-Link vine sa completeze gama de produse pe un segment unde aveam nevoie sa satisfacem cerintele clientilor ceva mai pretentiosi in ceea ce priveste solutiile pentru retele. La fel ca si celelalte parteneriate cu producatori importanti pe piata de IT, D-Link a fost ales tinand cont de: calitatea produselor, cererea acestora pe piata romaneasca, profesionalismul celor care se afla in spatele produselor, toate acestea in vederea crearii unei relatii stabile pe termen lung la ambele capete, atat cu vendorul cat si cu partenerii de afaceri ai ASBIS”. Cristi Stroe adauga ca „Prognozam pentru anul in curs vanzarea a peste 50.000 de unitati de retea D-Link si deservirea unui numar de peste 1.200 de clienti ASBIS cu aceste produse. Prin acoperirea zonala cu echipe si depozite proprii dar si prin largirea gamei de produse oferim un mai bun suport partenerilor zonali si, desigur, micsoram timpul de livrare a produselor in teritoriu”. 

Bogdan Mihalcea, Country Sales Manager D-Link Romania, afirma ca "Parteneriatul cu ABIS Romania vine in continuarea strategiei noastre de a oferi pietei romanesti cele mai avansate tehnologii si solutii in domeniul retelelor si comunicatiilor. Produsele noastre prezinta performante ridicate, sunt fiabile si au preturi excelente, iar canalul de distributie pus la dipozitie de noul nostru partener va consolida rezultatele noastre locale. Estimam astfel o crestere a numarului de proiecte si a implementarilor de solutii in segmentul SMB/SoHo si Enterprise datorat noilor integratori ce se vor familiariza cu portofoliul nostru de produse.”
 
Despre D-LINK:
Sarbatorind 21 de ani de "retele construite pentru oameni", D-Link a evoluat, devenind un designer, developer si producator mondial de produse pentru retele, aplicatii cu latime mare de banda, electronice digitale si comunicare de voce si date, cu o valoare de un miliard de dolari. 21% din toate switching port-urile LAN, la nivel mondial, sunt fabricate de D-Link, iar acest procent este depasit doar de Cisco. Solutiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuinta digitala, intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri) si marile companii. D-Link a fost recent inclusa in ‘Info Tech 100’ realizat de BusinessWeek Magazine, o lista cu cele mai bune companii de IT.
In Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul sau central fiind la Londra. Regiunea reprezinta un element strategic de importanta critica pentru companie, generand o treime din veniturile sale la nivel mondial. Pentru mai multe informatii, accesati
www.dlink.ro