ASBIS Romania a încheiat începând cu 1 decembrie 2012 un acord de distribuție cu GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd.

ASBIS Romania devine partener oficial GIGABYTE

București, România, 19 Decembrie 2012: ASBIS Romania, unul dintre cei mai importanți distribuitori din domeniul IT din România, a încheiat începând cu 1 decembrie 2012 un acord de distribuție cu GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de plăci de bază şi plăci video din lume, ca parte a strategiei sale de dezvoltare. În cadrul parteneriatului, ASBIS Romania va oferi, prin intermediul canalului de distribuţie, toate modelele disponibile în gama de plăci de bază GIGABYTE.  

În urma semnării acordului, ASBIS Romania își extinde portofoliul cu noi produse hardware de top capabile să răspundă diverselor cerinţe ale utilizatorilor în privinţa funcţionalităţilor, calităţii şi prețului. Odată cu includerea produselor GIGABYTE, ASBIS deschide noi oportunități de afaceri pentru partenerii săi, permițându-le acestora să ofere clienţilor produse hardware competitive în diverse zone de interes.

Suntem încântaţi că am reuşit să includem în portofoliul nostru unul dintre cele mai cunoscute brand-uri producătoare de componente hardware. Ne propunem, ca împreună cu GIGABYTE să oferim partenerilor nostri noi posibilităţi de dezvoltare, ajutând în final la generarea de vânzări aditionale și profit.“ a precizat Ion Cusa , Country Manager, ASBIS Romania. “Prin intermediul nostru, partenerii ASBIS România vor putea accesa toate resursele puse la dispoziție de GIGABYTE prin canalul oficial de distribuție, beneficiind în primul rând de suportul  pre-sales şi post-sales oferit de echipa ASBIS.”

Portofoliul de produse GIGABYTE distribuit prin ASBIS Romania va include toate produsele din gama plăcilor de bază, de la modelele entry-level până la cele high-end destinate pasionaţilor de jocuri sau celor care doresc cele mai noi tehnologii. De asemenea, odată cu lansarea oficială a noului sistem de operare Microsoft, GIGABYTE oferă prin intermediul ASBIS Romania noua sa gamă de produse certificate Windows 8.  

“Ca urmare a schimbarilor pieţei de componente, am considerat că este necesară adaptarea reţelei de distribuţie pentru produsele GIGABYTE în concordanţă cu dinamica acesteia, care să ofere noi beneficii clienţilor GIGABYTE. Suntem încrezători că împreună cu ASBIS ne vom întări poziţia de lider al pieţei de plăci de bază din România.” a declarat Cosmin Ştefănescu, Country Manager GIGABYTE România şi Moldova.

Despre ASBIS

ASBIS Romania este subsidiara locală a grupului ASBIS Enterprises PLC (WSE: ASBIS), distribuitor de top din domeniul tehnologiei informației cu sediul în Cipru. Grupul ASBIS este specializat în distribuţia de hardware și software pentru computere, soluții mobile, componente și periferice IT și a altor echipamente digitale. Înființat în 1990, grupul este prezent astăzi în 75 de țări din Europa Centrală și de Est, în țările Baltice, în țările membere CIS, în Orientul Mijlociu și în Africa. Grupul distribuie produse de la mulți producători renumiți, precum Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Apple, Dell, Toshiba, Acer, Lenovo și Hitachi. Comercializează, de asemenea, produse sub marcă proprie: Prestigio (dispozitive de stocare externe, accesorii UBS acoperite cu piele, dispozitive GPS etc) și Canyon (produse de rețelistică și alte dispozitive periferice). Compania are sucursale în 29 de țări, peste 1240 de angajați și o cifră de afaceri de 1,48 miliarde US$ în 2011.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.asbis.com.

Despre GIGABYTE

GIGABYTE, cu sediul în Taipei, Taiwan, este un brand global de renume cunoscut în industria IT, având angajați și canale de distribuție în aproape fiecare țară. Fondată în 1986, GIGABYTE a pornit ca o echipă de cercetare și dezvoltare și de atunci a preluat conducerea pieței de plăci de bază și plăci video. Pe lângă plăci de bază și plăci video, GIGABYTE își extinde portofoliul de produse cu componente PC, periferice PC, laptopuri, PC-uri desktop, comunicații în rețea, servere și telefoane mobile, deservind astfel fiecare fiecare fațetă a vieții digitale atât acasă cât și la muncă. În fiecare zi, conceptul “Upgrade Your Life” al GIGABYTE oferă cele mai inovatoare tehnologii, calitate excepțională cât și servicii de o calitate impecabilă.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.gigabyte.com.ro