ASBIS se extinde si in zona Transilvania

Irinel Juncu
Irinel Flavius JUNCU
Area Sales Manager
TRANSILVANIA
Irinel Pivniceru
Irinel PIVNICERU
Area Sales Manager
MOLDOVA
Dinu Gherman
Dinu GHERMAN
Area Sales Manager
BANAT

 

ASBIS Enterprises isi continua strategia de dezvoltare in Romania prin numirea unui nou reprezentant zonal in Transilvania.

Prin prezenta lor activa, reprezentantii zonali ASBIS (Moldova, Banat si Transilvania) vin in intampinarea nevoilor tuturor categoriilor de parteneri din zonele sus amintite, oferindu-le suport permanent in zona proiectelor speciale si de dezvoltare. Livrarea comenzilor in tara se face in continuare gratuit si direct de la depozitul central din Bucuresti situat in Str Lanariei nr 95, Sector 4.

Aceasta extindere zonala, care acum cuprinde si regiunea Transilvania, face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a afacerilor din Romania a grupului ASBIS Enterprises.  

Despre ASBIS

ASBIS Romania, jucator important pe piata de distributie IT din Romania, face parte din grupul de companii ASBIS Enterpises. Compania cu capital privat, cu sediul in Cipru si cu 38 de reprezentante in 26 de tari, joaca un rol semnificativ in lantul global de distributie, cu aproximativ 15000 de produse in portofoliul sau,  si o cifra de afaceri de aproape 1 miliard USD în 2006.

In decursul celor 17 ani de existenta, ASBIS a devenit una dintre cele mai dinamice companii din regiune. Prin cele 4 centre de distributie si 33 depozite locale, ASBIS deserveste un numar de aproximativ 12500 clienti activi. Incepand din Octombrie 2006, ASBISc Enterprises este listata la London Stock Exchange.