Canyon lanseaza MP3 player cu display color OLED, dispozitiv de atasare si casti multifunctionale

Amsterdam (Olanda), 19 aprilie 2007- Canyon, una din marcile cu cea mai rapida crestere pe piata produselor electronice si periferice IT, a lansat un MP3-player cu design unic, cu display OLED care se adreseaza iubitorilor de muzica care prefera un stil de viata activ, in miscare. Noul produs de consum in tendinte va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii aprilie in magazinele partenere Canyon din Europa, Estul Mijlociu si Africa.

Noul CNS-MP1 player este ultima inovatie adaugata la gama de produse Canyon Sportsline, care a fost special dezvoltata pentru utilizatori activi aflati in cautare de produse electronice functionale, rezistente la socuri si la apa, care pot fi folosite pentru activitati sportive in aer liber sau in spatii inchise.
Noul CNS-MP1 include MP3 player, functie inregistrare voce si memorie de stocare Flash (1GB sau 2 GB). Dispozitivul poate fi usor de tinut si manevrat, datorita tastelor sale mari care permit acces rapid la fisierele de muzica si la toate caracteristicile disponibile. Prin simpla atingere a unui buton, puteti personaliza sunetul cu ajutorul a sapte setari ale egalizatorului. Dispozitivul mai contine o clema foarte avantajoasa care permite atasarea acestuia oriunde fara a-l pierde sau fara a avea senzatia ca l-ati pierdut in timpul exercitiilor sportive. In plus, CNS-MP1 este dotat standard cu un tip de casti pentru sport „behind the neck” (cu suport in spatele gatului) si altele de strada “in the ear” (casti simple de urechi).


Noul dispozitiv are drept caracteristica un display color de tehnologie de varf OLED (96×39). OLED reprezinta „organic light transmitting diode” ( dioda transmisie a luminii organice), o tehnologie recenta care permite producerea unui afisaj foarte subtire de o calitate extraordinara, ce nu necesita si nu consuma o sursa de curent. Contrastul puternic dintre galben si albastru al display-ului OLED existent la playerul Canyon va marca o diferenta clara pentru cei care doresc sa completeze placerea muzicii cu un display ce incanta privirea. Un alt aspect placut este faptul ca pe display se pot afisa nume lungi de fisiere si limbi variate.


Ivo van Houten , Director de Marketing la  Canyon Technology, este foarte increzator in succesul pe piata  al noului player: „Player-ul nostru inovator CNS-MP1 prezinta anumite trasaturi de neegalat, cum ar fi greutatea foarte mica, dispozitivul de atasare si designul plin de stil, display OLED exceptional, doua tipuri de casti si un pret rezonabil  in raport cu performanta. Sunt sigur ca acest dispozitiv unic va impresiona iubitorii cu stil ai sporturilor si muzicii de calitate.”
Utilizatorii pot descarca rapid fisiere MP3 sau WMA din calculatoarele lor pe MP3 player prin mini-portul USB. Acest aparat este compatibil pe deplin cu computerele echipate cu Microsoft Windows 98 sau variante mai recente. Pe langa cablul USB, accesoriile sale mai includ doua tipuri de casti, CD cu aplicatia software, baterii, ghid rapid, colier si port player.  Acest dispozitiv mai poate fi folosit, pe langa MP3 player, ca flash USB de stocare a diferite tipuri de date digitale. Aparatul masoara 64x31x27mm si cantareste 35g  (fara baterii). Functioneaza cu o baterie reincarcabila Li-Pol care rezista peste 20 ore de redare continua.


Dispozitivul cuprinde garantia internationala Canyon de 2 ani.

Pret recomandat de vanzare cu amanuntul:
CNS-MP1: Versiunea 1GB – 49.95 Euro; Versiunea 2GB –  59.95 Euro
 
Produse foto de rezolutie ridicata se pot descarca la urmatorul link

Despre Canyon
Canyon este una din companiile mondiale care au inregistrat cea mai rapida crestere in domeniul produselor electronice de consum. Compania detine peste 150 de produse impartite pe patru linii de productie: Regular line, Sportsline, seria Platinum si Value packs. Canyon Technology a fost infiintata in anul 2000 in Beaverton, Oregon, SUA, si are sediul central in Amsterdam. Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati: www.canyon-tech.com