Prestigio anunta Concursul International de Fotografie Artistica „Oamenii – Arta vietii”

Limassol (Cipru), 27 aprilie 2007 — Prestigio Technologies Ltd., producator dinamic de tehnologie de varf pentru produsele digitale pentru casa si birou, a anuntat astazi concursul international de fotografie artistica ce poarta titlul „Oamenii – Arta vietii”. Concursul se adreseaza fotografilor amatori si profesionisti in perioada 30 aprilie – 25 iunie 2007.

Prestigio Photo Contest

Concursul va fi deschis fotografilor din toata lumea, din toate mediile culturale, de toate varstele si nivelurile de experienta. Cu toate acestea, juriul concursului va accepta numai imaginile de un nivel artistic ridicat si care sunt relevante pentru tema sa „Oamenii – Arta vietii”.

Tema concursului implica faptul ca tehnologia face parte din viata noastra. Nu este nimic mai important decat sentimentele umane si momentele fericite din viata noastra – lucruri care ne propulseaza actiunile. Prestigio crede ca arta este un stil de viata care infrumuseteaza fiecare moment al vietii. Acest stil de viata in care experientele marcheaza profund memoria reprezinta ‘Arta vietii”.

Regulile detaliate ale concursului vor fi publicate in scurt timp in limba engleza pe site-ul oficial al concursului art.prestigio.com

Castigatorii concursului de fotografie vor primi premii substantiale constand in bani si produse de inalta tehnologie. Castigatorul marelui premiu va primi un dispozitiv multimedia portabil de ultima generatie (mp3 Player, radio, TV, picture viewer, recorder) marca Prestigio PMR-701 si un premiu in valoare de 700 USD.

Castigatorul premiului special „Prestigio – Arta vietii” oferit pentru fotografii artistice care ilustreaza produse Prestigio in diverse scene din viata, va primi un elegant hard disk portabil Data Safe II si un premiu in valoare de 300 USD.

Castigatorul categoriei ”Copiii – Arta vietii”, care include fotografii artistice care infatiseaza copii, va primi un hard disk portabil Prestigio Data Safe II si un premiu in valoare de 300 USD.

Castigatorul premiului de popularitate care se va acorda pe baza voturilor exprimate pe site-ul oficial al concursului va primi un player multimedia (mp3, filme) Prestigio PMP-501 si un premiu in valoare de 200 USD.

Incepand cu 2004, a devenit o traditie ca Prestigio sa organizeze anual diverse concursuri artistice in scopul promovarii brandului Prestigio si de a identifica si incuraja artistii talentati, fotografii si designerii din toata lumea. Recent incheiatul concurs de caricaturi „Concepte amuzante Hi-Tech in arta” a atras 400 de participanti din 33 de tari din toata lumea.

Toate fotografiile din concurs vor putea fi vizualizate in Galeria Virtuala Prestigio: http://www.prestigio.com

 

 

Despre Prestigio

Prestigio este o companie IT foarte dinamica ce a lansat pe piata solutii digitale pentru casa si birou dedicate consumatorilor. Desi a inceput ca o mica filiala de Cercetare si Dezvoltare a grupului ASBIS, in ultimii ani Prestigio a devenit un furnizor unic de solutii si produse hi-tech pe piata de consum. Produsele digitale pentru casa si birou sunt doua dintre principalele puncte de interes ale companiei. Prin investitiile in combinatia «Arta Hi-Tech» (solutii in cadrul carora produsele hi-tech devin opere artistice) compania si-a creat o pozitie unica pe piata. Prestigio are sediul in Cipru si opereaza activ in regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) prin reprezentantele sale si prin partenerii de afaceri aflati in centre de afaceri cheie din regiune si ofera clientilor sai un portofoliu substantial de produse IT inovatoare si servicii cu valoare adaugata.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.prestigio.com.

Toate marcile comerciale si marcile inregistrate sunt proprietate a detinatorilor acestora.