Companiile continuă să se susțină reciproc și să devină mai puternice împreună

ASBIS și Seagate sărbătoresc 30 ani de parteneriat

În iunie 2022 se împlinesc 30 de ani de la încheierea parteneriatului de distribuție dintre distribuitorul cu valoare adăugată ASBIS și Seagate, unul dintre principalii producători de soluții de stocare. Seagate a fost primul furnizor IT global cu care ASBIS a semnat un acord de distribuție în 1992, iar companiile au în comun o lungă istorie de cooperare de succes.

Pe parcursul acestor 30 de ani, ASBIS a obținut rezultate excelente pentru partenerul său și și-a menținut poziția de principal distribuitor Seagate în regiunea EMEA. Parteneriatul a evoluat de la distribuția de unități HDD, SDD și unități externe la soluții mai complexe și profesionale.

În octombrie 2020, parteneriatul a fost extins și mai mult atunci când ASBIS a început să distribuie sistemele de stocare Seagate în regiunea EMEA, devenind primul care a introdus sistemele de stocare de clasă enterprise direct de la Seagate în regiune. Rezultatele deosebite ale acestei noi linii de business au fost răsplătite cu premiul "Partenerul de sisteme al anului 2021" pe care Seagate l-a acordat ASBIS

“ASBIS și Seagate au în comun o lungă călătorie și au multe realizări frumoase de care să-si amintească și pe care să le sărbătorească, dar și multe alte teritorii noi de cucerit. Acesta este un exemplu de parteneriat strategic extraordinar, care nu face decât să se consolideze în timp cu beneficii multiple pentru ambele părți, și sperăm că respectul nostru reciproc, loialitatea constantă și expertiza de neegalat vor duce la multe alte aniversări ca aceasta!” – a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director la ASBIS.

Despre Seagate

Seagate Technology creează sfera de date, ajutând la maximizarea potențialului umanității prin inovarea unor soluții de stocare și gestionare a datelor în masă proiectate cu precizie, cu accent pe parteneriate durabile. Lider mondial în domeniul tehnologiei de peste 40 de ani, compania a livrat peste trei miliarde de terabytes de capacitate de date. Aflați mai multe despre Seagate vizitândwww.seagate.com sau urmărindu-ne pe TwitterFacebookLinkedInYouTube, si abonându-vă la blog.