ASBIS va oferi soluțiile de rețea Edgecore clienților săi din regiunea EMEA

ASBIS semnează un acord de distribuție cu Edgecore Networks

În iunie 2022, distribuitorul cu valoare adăugată ASBIS a semnat un parteneriat cu Edgecore Networks, adăugând produse hardware și software de vârf în portofoliul său de soluții de rețea. Acordul acoperă regiunea EMEA și include toate cele 27 de țări în care ASBIS își desfășoară activitatea.

Edgecore Networks oferă soluții de rețea scalabile și convergente pentru diferite nevoi ale clienților, cu focus pe centre de date, furnizori de servicii de telecomunicații, furnizori de servicii gestionate și întreprinderi. Soluțiile de rețea de vârf de la Edgecore includ o linie completă de switch-uri Ethernet 1G-400G deschise, routere de bază, gateway-uri pentru site-uri celulare, OLT-uri PON virtuale, transpondere de pachete și puncte de acces Wi-Fi. Filozofia de bază Edgecore Networks este aceea de a oferi soluții profesionale cu fir și fără fir de la muchie până la nucleu

 “Aceasta este o veste excelentă pentru noi și pentru o gamă largă de clienți ASBIS din regiunea EMEA, care vor beneficia acum de o gamă mai largă de opțiuni, de un control mai mare și de un cost total de achiziție mai mic pe care îl vor oferi produsele Edgecore. Încredințând această distribuție echipelor noastre locale, a căror expertiză și experiență în vânzări sunt fără echivoc, nu ne așteptăm la nimic mai puțin decât la rezultate impresionante.” – a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director at ASBIS.

“Suntem încântați că ASBIS este unul dintre partenerii de distribuție Edgecore pe piața EMEA, extinzându-ne prezența în regiunile EMEA și introducând astfel soluțiile noastre de rețea de top prin intermediul ASBIS. Acesta este un alt pas important pe drumul nostru spre transformarea modului în care lumea se conectează și suntem încrezători că vom avea multe motive să sărbătorim parteneriatul nostru în viitor.” – a spus Michelle Shu, Sales VP of EMEA/CIS, Edgecore Networks.

Despre ASBIS

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) este un important distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, IoT și AI în CEE, FSU și MEA. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse TIC de la furnizori globali. În calitate de lideri în industria IT, echipele de experți ale Grupului configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții viabile din punct de vedere comercial. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei www.asbis.com.

Despre Edgecore Networks

Edgecore Networks Corporation este o subsidiară deținută în totalitate de Accton Technology Corporation, liderul ODM în soluții de  rețea. Edgecore Networks furnizează produse și soluții de rețea cu fir și fără fir prin intermediul partenerilor de canal și al integratorilor de sisteme din întreaga lume pentru clienții centrelor de date, furnizorii de servicii, întreprinderi și IMM-uri. Edgecore Networks este lider în rețele deschise, oferind o linie completă de puncte de acces Wi-Fi deschise, transpondere de pachete, OLT-uri PON virtuale, gateway-uri pentru site-uri celulare și switch-uri 1G, 10G, 25G, 40G, 100G și 400G OCP-Accepted™ ce oferă opțiunea de software comercial și open source NOS și SDN. Pentru mai multe informații, vizitațiwww.edge-core.com.