BlackBerry a fost remarcat în două categorii pentru capacitățile sale de securitate

BlackBerry este recunoscut ca furnizor UEM de top în raportul IDC MarketScape

Dowload here

IDC MarketScape Report

La sfârșitul lunii mai 2022, IDC MarketScape a publicat evaluarea furnizorilor de software UEM pentru întreprinderile mici și mijlocii din întreaga lume, evidențiind BlackBerry în două categorii – ca LEADER în UEM general și pentru implementări de dispozitive robuste/instalații IT, și ca jucător important în rapoartele Apple Devices și SMB.

Raportul atrage atenția asupra diferitelor caracteristici importante ale soluțiilor BlackBerry:

  • Oferta UEM de la BlackBerry îndeplinește o gamă largă de certificări guvernamentale și industriale privind securitatea și conformitatea, inclusiv FedRAMP, FIPS 140-2, NIAP Common Criteria și PCI-DSS, printre altele. De asemenea, produsul UEM se află pe listele furnizorilor aprobați pentru o serie de organizații guvernamentale din SUA și din străinătate.
  • Portofoliul extins de produse de securitate cibernetică BlackBerry și tehnologia AI din spatele capacităților sale de detectare și remediere a amenințărilor oferă o legătură puternică cu soluția UEM, în special pentru cazurile de utilizare ce necesită o autentificare continuă și verificări ale stării de securitate a dispozitivelor endpoint ce accesează date și aplicații corporative.
  • Tehnologia BlackBerry de gestionare a amenințărilor mobile se integrează cu produsul UEM pentru a oferi o ofertă solidă de gestionare/securitate a terminalelor pentru smartphone-uri, tablete și dispozitive IoT ce rulează sisteme de operare centrate pe mobil, cum ar fi Android.
  • BlackBerry UEM se integrează perfect cu platformele SaaS de notificare și gestionare a evenimentelor critice ale furnizorului, BlackBerry Alert și BlackBerry AtHoc. Include transmiterea de mesaje specializate și deterministe către dispozitivele endpoint, precum și integrarea cu setările și politicile de control al accesului la dispozitive pentru a se adapta la situațiile de urgență.

Aceasta este o validare a excelentei calități a produsului UEM de la BlackBerry, a capacităților de integrare perfectă și a dedicării pentru furnizarea de caracteristici cheie pentru clienți.