Pregăteşte-te pentru prima zi de şcoală cu CANYON

GORINCHEM, Olanda – CANYON vă ajută să începeţi anul şcolar cu produse şi accesorii practice şi la modă din domeniul IT, pentru computere sau notebook-uri. Nu uitaţi să vă pregătiţi cum se cuvine pentru noul an şcolar – alegeţi din gama noastră largă de soluţii inteligente şi convenabile pentru orice nevoi şi orice bugete. Iată câteva sugestii:

Un pachet pentru chat, pentru a fi mereu conectat

Păstraţi tot timpul legătura cu familia după ce începe şcoala cu  pachetele pentru chat, de la CANYON, cum ar fi CNR-CP8. Este o soluţie simplă şi uşor de utilizat pentru comunicaţiile prin internet; nu e nevoie decât de o cutie!

Oferta care include cele mai drăguţe şi nostime gadgeturi din portofoliul CANYON este cu siguranţă CNR-WCAM113. Camera Web USB are braţe, picioare şi gât flexibile şi îmbrăcăminte care poate fi schimbată, deci este un gadget amuzant pentru acasă sau pentru birou. De asemenea, oferă numeroase caracteristici pentru o senzaţie VoIP plăcută şi de calitate. CNR-CP8 este prevăzut şi cu căşti stereo uşoare, cu garnitură moale, suport reglabil pentru ajustare confortabilă şi microfon flexibil care asigură un sunet clar. Acest pachet pentru chat este compatibil cu majoritatea programelor de mesagerie instant, cum ar fi MSN sau Skype, precum şi cu toate versiunile Windows disponibile, inclusiv Vista.
 
Preţ de vânzare recomandat: 29,99 USD

 

  

Geantă pentru notebook, documente şi cărţi

Pentru transportul laptop-ului, este foarte important să dispuneţi de o geantă solidă şi confortabilă. CANYON a selectat mai multe modele cu caracteristici diverse şi modele extraordinare, care să se potrivească stilului dvs. de viaţă şi să răspundă cerinţelor dvs. Unul dintre cele mai populare modele este CNR-NB3W. Practică şi elegantă, această geantă la modă pentru notebook completează un stil de viaţă modern şi activ. Conţine un buzunar matlasat pentru protecţia computerului şi mai multe compartimente pentru sticla de apă, telefoane mobile, cărţi, documente etc. Geanta este uşoară şi este prevăzută cu o apărătoare confortabilă pentru umăr şi cu mânere comode.  De asemenea, este confecţionată dintr-un material uşor de curăţat, durabil şi impermeabil. CNR-NB3W este o soluţie convenabilă pentru transportul notebook-urilor cu dimensiuni până la 15.4 inch.

Preţ de vânzare recomandat: 49,99 USD

 

 

 

Ramă pentru fotografii digitale, ca să vă bucuraţi de amintiri în orice moment

Afişaţi-vă fotografiile şi bucuraţi-vă de ele oriunde, cu rama pentru fotografii digitale de la CANYON. Sunt disponibile diferite modele, dar toate vă oferă imagini pline de culoare, baterie reîncărcabilă, conexiune rapidă prin USB şi o capacitate ridicată de stocare pentru cele mai preţioase amintiri. De asemenea, toate ramele pentru fotografii digitale de la Canyon sunt compatibile cu Windows 2000/XP/Vista. Ultimul model este CNR-DPF15x – compact, uşor de utilizat, disponibil în culorile roz, albastru, portocaliu şi verde. Prevăzut cu breloc pentru utilizare comodă: poate fi ataşat la rucsac sau la chei pentru o notă de culoare şi pentru a le arăta prietenilor fotografiile super-tari!

Preţ de vânzare recomandat: 17,99 USD

 

 

 

 

Mouse optic fără fir pentru mai multă libertate


Pentru mai multă libertate la lucrul cu notebook-ul sau computerul, acest mouse optic fără fir este o soluţie extraordinară pentru a evita aglomerarea de fire pe birou.

CNR-MSOPTW6 vă oferă un senzor optic avansat de 2,4 GHz şi rezoluţie reglabilă până la 1600 dpi (puncte pe inch) pentru performanţe impresionante. Mouse-ul este prevăzut cu 6 butoane şi rotiţă, precum şi cu un compartiment de stocare încorporat pentru receptorul nano-USB. CNR-MSOPTW6 are un design ergonomic şi compact pentru navigare comodă, un control de înaltă precizie al mişcării şi un traseu uniform. Acest mouse este disponibil în culoarea gri şi este alimentat cu două baterii AAA (incluse).

Preţ de vânzare recomandat: 24,99 USD

 

Adaptor fără fir pentru conectivitate mai bună


CNP-WF518N1 vă oferă libertate şi confort prin asigurarea conectării fără fir (802.11n) pentru dispozitive standard cu porturi USB cum ar fi computerele şi notebook-urile. Adaptorul permite accesul la internet şi partajarea şi imprimarea mai rapidă a fişierelor la 150 Mbps. CNP-WF518N1 este adaptat pentru diferite sisteme de operare şi reprezintă o soluţie convenabilă pentru o reţea fiabilă şi simplă fără fir. Produsul este uşor de instalat şi are un model compact şi rafinat. Pentru performanţe optime, CANYON recomandă combinarea acestui adaptor USB fără fir cu routerul CNP-WF514N1, care acceptă de asemenea o viteză ridicată, de 150 Mbps.

Preţ de vânzare recomandat: 29,99 USD

 

 

Stai aşa! Canyon are mai mult decât atât!

Consultaţi catalogul nostru online vizitând site-ul de internet www.canyon-tech.com
Puteţi descărca ultimul catalog de produse CANYON aici!

Despre CANYON

CANYON este o marcă pentru moduri de viaţă exuberante, tinereşti şi dinamice care se străduieşte să vă facă viaţa mai confortabilă, oferind o gamă largă de produse electronice legate de domeniul IT şi periferice pentru computere practice, uşor de utilizat şi la preţuri accesibile tuturor. Gama noastră de produse este proiectată cu efortul de a oferi modele frumoase şi elegante la preţuri competitive, fără a face rabat de la calitate. Fondată în 2003, CANYON este una din mărcile cu cele mai mari creşteri în domeniu din Asia, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi press@canyoncorporate.com

                                      Accesati ASBIS B2B e-shop pentru a vizualiza preturile Dvs de achizitie sau pentr a plasa comenzi.