Buffalo îşi extinde acoperirea în Europa

Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, 10 martie 2010 – Buffalo Technology, lider mondial în domeniul proiectării, dezvoltării şi producţiei de soluţii de stocare, multimedia, reţele cu şi fără fir îşi extinde acoperirea în Europa printr-o nouă relaţie de distribuţie cu ASBIS Enterprises Plc.  Parteneriatul, lansat la începutul lui martie, are ca obiectiv o mai bună acoperire şi concentrare a Buffalo în întreaga Europă. Disponibilitatea în România va fi comunicată ulterior.
 
ASBIS Enterprises Plc este un distribuitor de top în specializat în distribuţia componentelor, unităţilor şi perifericelor din domeniul tehnologiei informaţiei, cu 33 de depozite în 26 de ţări Operaţiunile sale acoperă Europa centrală şi de est, ţările baltice, Comunitatea Statelor Independente şi nordul Africii.

"Buffalo este o marcă respectată de multă vreme pentru produsele sale inovatoare de larg consum şi pentru întreprinderile mici şi mijlocii", a declarat Laurent Journoud, vicepreşedinte executiv pentru vânzări şi marketing al ASBIS. "Poziţie de lider de piaţă a firmei şi gama variată de produse de stocare şi fără fir completează propria noastră strategie şi suntem nerăbdători să colaborăm îndeaproape cu Buffalo pentru a atinge obiectivele comune de dezvoltare".

Kevin Vine, vicepreşedinte pentru vânzări şi marketing în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa al Buffalo Technology, a adăugat:

"În ultimii ani, piaţa soluţiilor de stocare, atât pentru reţele, cât şi conectate direct, pentru întreprinderile mici şi mijlocii şi consumatorii individuali a crescut exponenţial. Obiectivul nostru este să extindem şi să dezvoltăm reţeaua de distribuitori din întreaga Europă, Africa şi Orientul Mijlociu, cu ajutorul experienţei acestora în materie de canale de distribuţie; ASBIS Enterprises ne va asigura creşterea, pornind de la poziţia noastră de lider al pieţei, deja cucerită".

Despre Buffalo Technology

Buffalo este un producător mondial de soluţii inovatoare de stocare, multimedia şi pentru reţele fără fir pentru utilizatorii individual şi firmele mici. Compania este recunoscută ca producătorul numărul 1 de periferice pentru computere în Japonia şi a fost lider mondial pe piaţa de soluţii de stocare în reţea pentru clienţi finali în 2005, 2006, 2007 şi 2008 (potrivit In-Stat).
 
Produsele de stocare ale companiei vin în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor individuali şi industriali, oferind soluţii rentabile de stocare în reţea (NAS), hard disk-uri pentru computere portabile şi desktop, playere multimedia, routere pentru reţele locale fără fir, care constituie soluţii integrate pentru mediul digital al firmelor mici şi de la domiciliu.
În portofoliul de produse al Buffalo se găsesc echipamente NAS TeraStation, proiectate special pentru a oferi soluţii de stocare industriale întreprinderilor mici şi mijlocii. Gama de produse NAS LinkStation aduce stocarea în reţea multimedia la domiciliu şi permite utilizatorilor crearea simplă şi uşoară a unui spaţiu pentru stocarea centralizată a fişierelor, fotografiilor şi muzicii.  Gama de produse de înaltă performanţă, uşor de utilizat AirStation™ pentru reţele fără fir, destinată întreprinderilor mici şi mijlocii, birourilor la domiciliu şi utilizatorilor individuali, cu tehnologia de vârf AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System – sistem sigur cu o singură tastă), permite construirea şi controlul reţelelor fără fir sigure, acasă sau la birou, printr-o simplă apăsare pe un buton.

Parteneriatele strânse în industria internaţională cu firme ca Intel, Broadcom™, Nintendo şi Microsoft au adus Buffalo în poziţia de lider mondial în domeniu, în privinţa transformării celor mai noi tehnologii în instrumente practice pentru companii şi pentru utilizatorii individuali.  
Buffalo Technology, cu sediul în Japonia, are reprezentanţe în Marea Britanie, Franţa, Olanda, Germania, SUA şi Taiwan. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.buffalo-technology.com.

© Buffalo Inc. 2010. logoul BUFFALO, AirStation, Nfiniti, AOSS, TeraStation, LinkStation, DriveStation, DriveStation 2Share, MiniStation şi LinkTheater sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Melco Holdings Inc. sau ale Buffalo Inc. Microsoft Windows şi logoul Microsoft sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale corporaţiei Microsoft în Statele Unite şi/sau în alte ţări. Numele şi logourile altor companii menţionate aici aparţin proprietarilor respectivi. 
 
Despre ASBISC Enterprises PLC

ASBISc Enterprises Plc este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din domeniul tehnologiei informaţiei pe pieţele în curs de dezvoltare din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA): Europa centrală şi de est, ţările baltice, Comunitatea Statelor Independente, Orientul Mijlociu şi Africa, îmbinând acoperirea unei zone geografice întinse cu o gamă largă de produse distribuite pe principiul "magazin unic". Principalele noastre obiective sunt: Rusia, Slovacia, Ucraina, Polonia, Cehia, Belarus, România, Croaţia, Slovenia, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi ţările din Orientul Mijlociu (Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Qatar şi celelalte state din zona Golfului). Grupul distribuie componente IT (pentru constructorii şi integratorii de sisteme, mărci locale şi vânzări cu amănuntul), precum şi produse finite ale mărcilor de cea mai bună calitate – computere desktop, laptopuri, servere şi reţelistică (pentru întreprinderile mici şi mijlocii şi vânzări cu amănuntul). Portofoliul nostru de produse IT conţine o gamă largă de componente, unităţi şi periferice din domeniul tehnologiei informaţiei şi sisteme informatice mobile. În prezent, majoritatea produselor noastre sunt achiziţionate de la producători din topul mondial, printre care Intel, Advanced Micro  Devices ("AMD"), Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer şi Hitachi. Mai mult, o parte importantă a veniturilor noastre provine din vânzarea de produse IT cu mărcile proprii, Prestigio şi Canyon.

ASBISc s-a lansat în 1992 în Belarus, iar în 1995 firma-mamă a fost înregistrată în Cipru, iar sediul central a fost mutat la Limassol. Sediul central din Cipru susţine prin trei centre de distribuţie principale (amplasate în Cehia, Emiratele Arabe Unite şi China) reţeaua de 33 de depozite, în 26 de ţări. Reţeaua furnizează produse pentru operaţiunile grupului în fiecare ţară, precum şi direct către clienţii din circa 75 de ţări.

Notă privind exonerarea de răspundere: Informaţiile din toate comunicatele de presă afişate pe acest site erau riguros corecte la data publicării. Deşi aceste comunicate de presă şi alte materiale rămân pe site-ul firmei, firma nu îşi asumă nicio obligaţie de a actualiza informaţiile pentru a reflecta evoluţiile ulterioare. Ca urmare, cititorii comunicatelor de presă şi ai altor materiale nu trebuie să conteze pe informaţii ca fiind de actualitate sau exacte după datele la care au fost publicate.