Canyon anunţă ediţia limitată X-Ray

După lansarea ediţiilor Rising Sun şi Stripes, Canyon anunţă o nouă colecţie: X-Ray. Designul acesteia a fost creat de Hugh Turvey, un artist englez renumit pentru arta sa în stilul specific X-Ray.

Englezul a creat pentru noua gamă de produse Canyon un design unic. Semnătura lui se va regăsi pe toate produsele din ediţia limitată X-Ray, precum şi pe materialele promotionale gândite pentru aceasta. Designul creat are detalii interesante şi o rezoluţie mare, astfel încât calitatea produselor Canyon să fie maximă.

Gama de produse cuprinde următoarele produse:

·         Mouse optic cu fir

·         Mouse optic wireless

·         Set de boxe 2.0

·         Căşti stereo DJ Style

·         Căşti stereo

·         Sticker universal pentru notebook

·         Ghiozdan pentru notebook-uri de 15.6 inci

·         Genti pentru notebook-uri de 13.3 şi 15.6 inci

·         Huse pentru notebook-uri de 10, 13.3 şi 15.6 inc

Ediţia limitată X-Ray va fi disponibilă din această toamnă, in magazinele partenerilor Asbis.

Despre Hugh Turvey

Hugh Turvey are studii de designer, insa a descoperit pasiunea pentru fotografie sub tutela renumitului fotograf Gered Mankowitz.

In anul 1996, Turvey a inceput sa studieze fotografia de tipul X-Ray, dupa ce a fost rugat sa creeze imagini alternative pentru coperta unui album.

Cu suportul Bibliotecii de fotografie stiintifica, a produs o serie de radiografii colorate ale obiectelor pe care le folosea zilnic, iar in aprilie 1999 a publicat-o in The Observer Magazine, Marea Britanie.

In acelasi an, Credit Suisse, o faimoasa banca de investitii din Elvetia, i-a descoperit talentul si a creat o serie de 6 reclame TV cu designul lui.

Pentru mai multe detalii despre Hugh Turvey, accesati urmatorul website: http://www.x-rayartist.com/

Despre CANYON

Canyon este un brand vesel şi dinamic care oferă o gamă largă de electronice şi periferice, accesibile şi uşor de folosit, unui public cât mai larg.

Gama de produse Canyon se bazează pe angajamentul de a oferi produse la modă, la preţuri competitive, fără a compromite calitatea acestora. Fondat în 2003, Canyon este unul dintre brandurile globale care a crescut cel mai repede în industria sa în Asia, EMEA si America de Sud.

Pentru mai multe informatii, accesati www.canyon-tech.com sau www.facebook.com/CanyonRomania.

Despre Asbis România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.