Lenovo a lansat două tablete ce ruleaza Android 3.1, bazate pe procesorul Tegra

Lenovo a lansat astăzi noile tablet PC-uri care rulează pe sistemul de operare Android 3.1 şi sunt echipate cu procesorul dual-core NVIDIA Tegra 2, fiind primele tablete cu system Honeycomb care includ suport pentru site-ul de streaming video Netflix. Disponibilitatea acestor produse in Romania va fi comunicata ulterior.

IdeaPad K1: pentru utilizarea de zi cu zi.

Procesorul dual-core NVIDIA Tegra 2 oferă tabletelor Lenovo posibilitatea de multitasking, browsing de calitate, dispozitivele fiind echipate cu Adobe Flash Player, experienţă desăvârşită de gaming şi un consum redus de energie.

Utilizatorii se pot bucura de filme în format HD, la o rezoluţie de 1280x800p. Tabletele pot fi conectate la un televizor sau monitor HD, pentru o experienţă de vizualizare îmbunătăţită.

Reţelele de socializare sunt la un click distanţă, datorită aplicaţiei SocialTouch. În plus, dispozitivele au preinstalate
peste 40 de aplicaţii ale partenerilor, iinclusiv jocuri ca NFS Shift sau Angry Birds.

ThinkPad, dispozitiv pentru clienţii business.

Tableta permite vizualizare şi editare facilă a documentelor Microsoft Office cu ajutorul aplicaţiei Documents to Go. De asemenea, oferă  conectivitate complexă:
Wi-Fi, posibilitate de stocare în cloud, port USB, card reader SD şi port HMI, precum şi sincronizare facilă cu alte dispozitivie şi reţele de date utilizate la birou, cu aplicaţia Good for Enterprise.

Sursa Agora