Noul notebook Dell Inspiron 15R cu capac interschimbabil SWITCH by Design Studio


Pop. Click. Switch.

Schimbi capacul laptop-ului in cateva secunde. Ai la dispozitie mai multe optiuni de capace, in culori vii si design-uri unice, SWITCH by Design Studio.


Continui sa fii conectat, continui sa mentii legatura, continui distractia – virtual oriunde, oricand. Cu design-uri stilate care corespund tuturor personalitatilor si procesoare Intel Core din generatia a doua care asigura o performanta superioara, Inspiron 15R este seria de laptop-uri complet echipate de care consumatorii aveau nevoie.

Ultimul membru al familiei Inspiron, seria 15R, aduce o nouă inovație la categoria design prin capacul interschimbabil, astfel laptop-ul sa reflecte mai bine personalitea proprietarului. Designul SWITCH a fost creat de echipa de la Design Studio, iar colecția include 25 de modele, în culori vii și designuri unice, disponibile pe moment numai in Statele Unite ale Americii. Primele astfel de produse, cu o parte din optiunile de capace existente, vor fi disponibile la ASBIS Romania in luna august.

Alături de designul impresionant, seria R găzduiește procesoarele de ultimă generație Intel Core și oferă utilizatorului o autonomie de până la 13 ore (pentru modelul R-15 cu bateria opțională de 9 celule). Notebookurile pot fi echipate cu memorie RAM până la 8 GB și beneficiază de tehnologiile SRS Premium Audio și Intel Wireless Display 2.0. De asemenea, notebookurile sunt capabile să redea fișiere video în format 3D către un HDTV 3D, având la dispoziție unitatea optică Blu-Ray și portul HDMI 1.4.

„Modelele Inspiron R sunt echipate cu procesoare Intel Core Sandy Bridge pentru a oferi performanțe maxime, iar pentru că utilizatorii prețuiesc perfomanțele dar și stilul, capacele ce încântă privirea sunt create pentru a se potrivi cu stilul și starea de spirit al utilizatorului în orice moment”, a spus Sam Burd vicepreședinte Dell Consumer & SMB Product Group.

Sursa: NotebookReview