Belkin a primit două premii de bronz pentru design corporativ de vârf.

        CUMPARATI

 

Belkin este câştigătoare a două premii internaţionale de bronz pentru excelenţă în design 2011 (International Design Excellence Awards – IDEA®) a anunţat săptămâna trecută Societatea Designerilor Industriali din America (Industrial Designers Society of America – IDSA). Cele două premii de bronz situează Belkin între principalele companii câştigătoare în 2011, împreună cu Samsung, Microsoft şi GE Healthcare.

Produsele Belkin care au fost premiate pentru design inovativ sunt Conserve Valet din categoria, accesorii comunicaţii,  Conserve Gateway & Display (disponibil doar în SUA ) din  categora accesoriilor domestice  şi  Conserve Smart AV, din categoria divertisment-acasa. Gama “Conserve” de la Belkin inspiră conservarea energiei şi oferă unelte uşor de utilizat, necostisitoare pentru persoanele preocupate de energia pe care o consumă la locul de muncă şi acasă.

Conserve Valet , http://www.belkin.com/uk/IWCatProductPage.process?Product_Id=517510

Conserve Smart AV , http://www.belkin.com/uk/IWCatProductPage.process?Product_Id=517509

Belkin are o prezenţă constantă pe lista câştigătorilor IDEA®, obţinând 10 premii începând din 2007 şi situându-se între primele cinci companii câştigătoare în ultimii cinci ani. Belkin se află într-o companie bună la vârf, pe listă figurând de asemenea companii precum Samsung, Apple, GE Healthcare, Dell, Panasonic şi Herman Miller.

Premiile IDEA® se acordă pentru excelenţă în design a produselor, pentru dezvoltare durabilă, design de interacţiune, strategie, cercetare şi concepte. Considerată aproape în unanimitate una dintre cele mai prestigioase competiţii de design, la programul din acest an al premiilor s-a înregistrat un număr record de înscrieri din 39 de ţări. Un juriu compus din 20 de experti internaţionali în design a selectat câştigătorii şi a desemnat 524 de finalişti, acordând 27 de premii de aur, 68 de premii de argint şi 96 de premii de bronz. Pe lângă cele două premii de bronz, alte două produse de la Belkin, Conserve Insight şi Laptop Cooling Lounge (suportul de răcire pentru computerul portabil) au fost desemnate finaliste, ajungând în runda a doua de evaluare.

Citat:

Designul inspirat de oameni stă la baza a tot ceea ce facem la Belkin şi este o parte fundamentală a ADN-ului mărcii noastre, a declarat Ernesto Quinteros, director responsabil pentru mărci la Belkin. „Premiile IDEA® reprezintă tot ce e mai bun la nivel global dintre cele mai bune produse şi recunosc produsele care îmbină armonios inovaţia cu estetica. Clasarea între principalele companii în ultimii cinci ani dovedeşte că Belkin este un jucător principal în lumea designului industrial.”

Despre Belkin
Belkin, o companie privată fondată în California în 1983, este liderul global recunoscut de furnizor al soluţiilor de conectivitate concepute pentru a asigura utilizatorilor de computere şi aparate electronice de consum o integrare perfectă a acestora în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Gama de produse de la Belkin includ soluţii de reţele, accesorii pentru dispozitive mobile precum şi produse pentru economisirea energiei, de excepţie. Belkin oferă, de asemenea, solutii comerciale care includ comutatoare KVM, console de rafturi LCD, rafturi şi carcase, pe lângă o gamă largă de produse USB şi cabluri. Belkin a avut parte de o perioadă impresionantă de 25 de ani consecutivi de creştere spectaculoasă şi se angajează să realizeze progrese semnificative în domeniile cercetării şi proiectării. Prezenţa Belkin în S.U.A. include sediul central din Playa Vista, CA şi un centru de distribuţie în Indianapolis, IN. Cu unităţi de producţie importante în Regatul Unit şi Olanda, prezenţa noastră se extinde în toată Europa, America Latină şi în regiunea Asia Pacific, cu birouri de reprezentanţe în Australia, Noua Zeelandă şi Hong Kong. Belkin poate fi găsită pe Web la www.Belkin.com.

Despre IDSA

Fondată în 1965, Societatea designerilor industriali din America (Industrial Designers Society of America – IDSA) este una dintre cele mai vechi şi mai mari societăţi conduse de membri care se ocupă de designul produselor, design industrial, design de interacţiune, factori umani, ergonomie, cercetare în design, managementul designului, design universal şi domenii conexe de design. IDSA organizează anual renumita competiţie International Design Excellence Award® (IDEA); găzduieşte Conferinţa Internaţională de Design (International Design Conference) şi cinci conferinţe regionale în fiecare an; de asemenea, publică  Innovation, o revistă trimestrială dedicată designului şi designBytes, un buletin informativ săptămânal în format electronic care conţine cele mai proaspete titluri din lumea designului. Organizaţia caritabilă a IDSA, Design Foundation, sprijină propagarea anuală a burselor pentru studenţi, în vederea extinderii educaţiei în domeniul designului industrial. Organizaţia are mai mult de 3000 de membri în 27 de filiale în S.U.A. şi la nivel internaţional. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.idsa.org.