Kaspersky Lab lansează „Rabla Software” pentru companii

        CUMPARATI

 

Kaspersky Lab România lansează programul „Rabla Software”: în perioada 11 iulie – 31 august 2011, fiecare companie beneficiază de o reducere de 50% la achiziţionarea unei suite de securitate Kaspersky Lab pentru business, la înlocuirea soluţiei antivirus pe care deja o utilizează. Sunt eligibile licenţele valabile – aparţinând altor produse de securitate pentru companii – sau cele expirate de maximum 3 luni.

„Ştim cât de importantă este protecţia infrastructurii IT pentru companii, de aceea programul „Rabla Software” are rolul de a facilita accesul acestora la o suită de securitate superioară”, afirmă Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Prin intermediul partenerilor noştri din întreaga ţară, companiile pot schimba soluţia de securitate pe care o folosesc cu una din suita Kaspersky Open Space Security sau din gama soluţiilor de securitate dedicată”, completează Cimpoeşu.

Pentru a primi reducerea de 50% la achiziţionarea unui produs Kaspersky Lab, companiile trebuie să facă dovada utilizării unei alte soluţii antivirus business, pe care doresc să o înlocuiască, prin prezentarea fizică sau electronică a facturii de achiziţie, a certificatului de licenţiere sau a contractului. De asemenea, pot beneficia de discount-ul de 50% maximum 150% din numărul de staţii pentru care se prezintă dovada.

Kaspersky Open Space Securityoferă protecţie anti-malware superioară tuturor tipurilor de infrastructuri IT de business, integrată într-o singură suită de aplicaţii compatibile cu o gamă largă de platforme. Fiecare staţie de lucru, laptop, server de fişiere, server de e-mail, gateway de Internet şi smartphone va fi protejat, asigurând compania că reţeaua este complet securizată, chiar dacă angajaţii nu lucrează doar de la birou, ci şi din afara lui.

Mai multe detalii referitoare la programul Kaspersky Lab „Rabla Software” găsiţi aici: http://www.kaspersky.ro/rabla.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.