Câștigă cu echipamentele Latitude

Câștigă cu Dell Commercial!

Acum este momentul să câștigați cu echipamentele Dell Latitude, laptopurile și stațiile de lucru Dell Precision sau cu monitoarele Dell vândute!

Lider mondial între producătorii de stații de lucru, seria Dell Precision beneficiază de caracteristici tehnice high-end, cea mai mare fiabilitate și soluții de mobilitate perfect adaptate nevoilor celor mai pretențioși profesioniști.

Modelele din seria Dell Latitude 9000 și 7000 sunt cele mai inteligente computere dedicate afacerilor din întreaga lume. Posedă sisteme concepute în așa fel încât să permită utilizatorului să lucreze în orice loc și oricând.

Asigurați-vă că oferiți clienților dvs. cele mai bune instrumente de lucru, în orice moment.

Când vindeți cel puțin 4 sau mai multe computere Dell Latitude sau Precision sau 10 monitoare Dell din modelele eligibile, câștigați premii sub forma de voucher în valoare de până la 50 USD pentru fiecare produs vândut.

Nu pierdeți timpul, sunați-vă clienții chiar astăzi! 

 

Produs

Valoare bonus (per bucată)*

Notebook-uri și desktop-uri din seria Precision

50 $

Computere din seria Latitude 7000 și 9000

30 $

Monitor P2419H

7 $

Monitor E2420H, Monitor E2420HS

5 $

Adaptor mobil USB-C Dell DA300

5 $

*Premiu oferit sub forma unui voucher online

Acest program este disponibil în perioada 8 – 31 martie 2021 și este supus unor ”Termeni & Condiții”. Aflați detalii complete scriindu-ne la dell@asbis.ro sau vizitând Dell Technologies Partner Portal.