Utilizați procesoarele AMD Threadripper ™ PRO ca motor de creștere a productivității pentru stațiile de lucru profesionale.

Procesorul perfect pentru stația de lucru profesională

Imaginați-vă ce puteți face 

Stațiile de lucru AMD Ryzen ™ Threadripper ™ PRO sunt instrumentele ideale pentru artiști, arhitecți, ingineri și sunt dotate cu caracteristici concepute pentru cele mai exigente sarcini profesionale.

 

  • Performanță principală cu filet unic și multithread
  • Tehnologii AMD PRO
  • Lățime de bandă de memorie de neegalat1
  • Suport PCIe® 4.0 pentru GPU-uri și stocare de ultimă generație

Super performanță

Creatorii de conținut profesioniști pot folosi acum cel mai rapid și mai versatil procesor creat vreodată, cu un număr de nuclee de neegalat pentru sarcini de lucru multiple ce rivalizează cu soluții concurente cu socket dublu și performanță cu filet unic de înaltă frecvență. Această capacitate unică de calcul cu spectru complet permite timpi de redare reduși, iterații mai creative, rezolvare mai rapidă a sarcinilor, reconstruiri rapide de asamblare și interactivitate cu activele 3D.

Arhitectură de top

Procesoarele AMD Ryzen ™ Threadripper ™ PRO se bazează pe tehnologia de proces de 7 nm, oferind o densitate de bază a procesorului de neegalat pentru sarcini profesionale. În plus, platforma acceptă 128 de benzi PCIe® 4.0, permițând o varietate de configurații avansate care utilizează GPU-uri și dispozitive de stocare de ultimă generație. 

>>CITIȚI RAPORTUL

Blazing Fast PCIe® 4.0

Procesoarele AMD Ryzen ™ Threadripper ™ PRO sunt sunt singurele procesoare de stație de lucru profesională ce acceptă PCIe® 4.0, și oferă performanțe de I / O de două ori mai mari decât PCIe 3.0.

 

  • Accelerați fluxurile de lucru cu GPU-uri de ultimă generație și dispozitive de stocare de mare viteză
  • Suport pentru 128 de benzi PCIe
  • Activează o varietate de configurații avansate

VEZI GRAFICA RADEON™ PRO 

Procesorul AMD Secure 

Procesorul AMD Secure este un procesor de securitate puternic, integrat, conceput pentru a contribui la securizarea procesării și stocării datelor sensibile și a aplicațiilor de încredere.

>>AFLAȚI MAI MULTE DETALII

AMD Memory Guard

Protejați întreaga memorie de sistem cu procesoarele AMD Ryzen ™ PRO, singura familie de procesoare din lume cu criptare completă a memoriei ca funcție standard6. AMD Memory Guard oferă criptare în timp real a memoriei de sistem pentru a vă ajuta la apărarea împotriva atacurilor fizice în cazul în care laptopul va fi pierdut sau furat. PCI Express și PCIe sunt mărci comerciale înregistrate ale PCI-SIG Corporation.

Suport Avansat pentru Gestionare Tradițională 

Toate procesoarele Ryzen ™ PRO de la AMD permit un set robust de caracteristici de gestionare pentru implementare simplificată, imagistică și gestionare, compatibile cu infrastructura actuală, astfel încât să puteți:

 

  • Actualizați și reparați de la distanță dispozitivele din rețea
  • Monitorizați, restaurați și actualizați sistemele
  • Remediați o gamă largă de probleme ale clienților în bandă și în afara benzii

>>AFLAȚI MAI MULTE DETALII

Procesorul perfect pentru stația de lucru profesională

Aflați mai multe despre stația de lucru Lenovo P620 alimentată de procesoarele AMD Ryzen ™ Threadripper ™ PRO.

>>AFLAȚI MAI MULTE DETALII

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la adresa sales@asbis.ro