ASBIS Romania devine partener oficial ECS

                        

ASBIS Romania are deosebita placere sa va anunte incheierea unui contract de parteneriat cu Elitegroup Computer Systems, prin care ASBIS devine partener oficial ECS in Romania.

In urma acestui acord, ASBIS Romania este autorizata sa distribuie pe piata interna placi de baza si placi video ECS. Produsele vor fi disponibile la ASBIS incepand cu 26 martie.

Despre ECS

Compania ECS, Elitegroup Computer Systems (TSE: 2331), este pionier in proiectarea si producerea placilor de baza pentru computere din 1987. A fost primul producator de placi de baza din Taiwan inscris la Bursa din Taiwan in 1994. Astazi, compania proiecteaza si produce sisteme barebone si complete, precum notebook-uri si servere de ultima generatie.

Avand sediul in Taiwan si parteneri de afaceri si distribuitori in peste 60 de tari, compania ECS detine certificari ISO 9001:2000 si ISO 14001:2004 pentru fabricile din China; este capabila sa produca peste 2,5 milioane de placi de baza si 200 000 notebook-uri în fiecare luna. Momentan compania are filiale in toata lumea, in America, Europa si Golful Pacific. Pentru a spori si mai mult calitatea produselor si serviciilor, compania ECS planuieste sa deschida noi filiale pe pietele aflate in dezvoltare din Brazilia, India si Rusia.

Avand peste 18 ani de experienta in proiectarea si producerea placilor de baza, aflate in structura majoritatii computerelor personale de astazi, se asteapta ca ECS sa ramana un contribuabil de baza in industria IT. Compania are avantajul de a colabora indeaproape cu numerosi designeri faimosi de cipuri din industria PC in domeniul proiectarii, dezvoltarii si producerii de viitoare inovatii IT. Impreuna cu partenerii sai de afaceri si cu membrii echipei din lumea intreaga, compania ECS este pregatita sa furnizeze clientilor sai o gama larga de noi produse si servicii exceptionale in urmatorii ani.