Viteza extrema la 1066 MHz, un nou avantaj al memoriilor KINGMAX Mars DDR2

KINGMAX, Taipei, 7 martie 2007 - Recunoscute pentru performantele lor de overclocking, memoriile Kingmax au trecut usor in epoca DDR2. Inca din zilele PC-100/133, Kingmax a fost prima companie care a lansat memoriile PC-150 de tip TinyBGA si singurul brand care ofera garantie pe viata pentru produsele sale, ajungand astfel repede in topul primelor trei branduri de memorii din Taiwan.  Astazi, DDR2 reprezinta cel mai inalt standard, toate memoriile fiind integrate complet in capsule BGA – o tehnologie pe care Kingmax a dezvoltat-o de-a lungul ultimilor opt ani. Kingmax a investit, de asemenea, 10 milioane USD pentru a achizitiona sistemul de testare T5593, scotand din nou in relief avantajele DDR2 ale Kingmax. Fara a intampina dificultati la intrarea pe piata, Kingmax a lansat cu succes trei module de memorie JEDEC, respectiv DDR2-533, -667 si -800. Toate cele trei module de memorie au fost introduse pe piata la scurt timp unul dupa celalalt datorita datelor apropiate de lansare a noilor produse care folosesc module DDR2. Deoarece se estimeaza cerere mai putin ridicata – in comparatie cu era DDR – pe piata overclocking, am adoptat o abordare de afaceri ferma, furnizand clientilor memorii de cea mai buna calitate. Performantele si compatibilitatea totala fac ca produsele Kingmax sa reprezinte cea mai buna alegere pentru computerul si notebook-ul dumneavoastra personal.

 

O analiza rapida a tendintelor de dezvoltare a produsului demonstreaza faptul ca toate chipset-urile Northbridge, inclusiv Intel 945/955 si 965/975 si NVIDIA nForce 680i/650i, pot suporta direct 1066MHz; Intel a lansat, de asemenea, o serie de procesoare, inclusiv dual-core X6800, E6700 si E6600 si quad-core QX6700 si QX6600, oferind un FSB de 1066MHz.   De fapt, ultimele tipuri de procesoare, denumite E6850, E6750 si E6650, ofera deja suport FSB de 1333MHz.  In viitorul apropiat, modulele de memorie DDR2 vor porni de la o frecventa de 1066MHz.  Pentru cei care doresc performante extreme, aceasta informatie este fara indoiala deosebit de incitanta.

Date fiind perspectivele, Kingmax lanseaza seria de module de memorie DDR2-1066 de 512MB/1GB Mars pentru a tine pasul cu progresele tehnologiei informatiilor. Utilizand chipurile Nanya, care au in mod inevitabil o calitate ridicata si sunt comparabile cu chipurile Micron D9, beneficiind, de asemenea, de opt ani de experienta in BGA, fiecare modul de memorie din seria Kingmax DDR2-1066 512MB/1GB Mars este livrat cu o capacitate de overclocking de aproximativ 10%, spre satisfactia pasionatilor de viteze extreme.


Kingmax este primul producator din lume de module de memorie care detine propriul echipament avansat de incapsulare si testare, completand astfel un lant de furnizare integrat.  Fiecare pas ulterior achizitiei – de la proiectarea, testarea, incapsularea chipset-ului pana la testarea produsului final – este efectuat de Kingmax la sediul propriei unitati de incapsulare. In urma cu sapte ani, Kingmax a dezvoltat tehnologia de incapsulare BGA si a aplicat-o cu succes in serie la produsele SDRAM si DDR. De fapt, tehnologia sa TinyBGA – o tehnologie proprie patentata din domeniul memoriilor, este foarte apreciata in aceasta industrie. Kingmax este astfel pregatita din toate punctele de vedere sa faca fata provocarilor solicitante de incapsulare BGA, atat in ceea ce priveste pregatirea tehnica, cat si facilitatile actualizate si instruirea personalului.


Kingmax se bazeaza in permanenta pe dezvoltarea proceselor de productie fara plumb. Foloseste chipuri IC fara plumb pentru modulele de memorie DDRII ecologice fara plumb de inalta calitate, ajustand, de asemenea, parametrii precum temperatura si materialul de sudura folosit in liniile de productie PCB si SMT. In plus, modulele de memorie Kingmax fara plumb au trecut testele de fiabilitate la temperaturi ridicate, indeplinind in totalitate standardele RoHS si cerintele de mediu din Statele Unite ale Americii, Japonia si China asigurand in acelasi timp performanta produsului. Pentru Kingmax, capacitatea de productie fara plumb amplifica dezvoltarea competitivitatii sale in viitor.

 

Caracteristicile memoriei KINGMAX Mars DDR2-1066 Long-DIMM:

–          DDR2 1066MHz 240 pini

–          CAS Latency: 5-5-5-15

–          Latime banda memorie:  8,5GB/sec (dual-channel 17GB/sec)

–          Tensiune: 1,8 V, economisind aproximativ 50% din energie, dispersie excelenta a caldurii

–          Capacitate:  512MB/1GB

–          Garantie gratuita pe viata in intreaga lume

 

Produsul este disponibil in Romania prin distribuitorul autorizat ASBIS