Canyon a lansat mouse-ul optic pentru PC perfect pentru orice suprafata

Amsterdam (Olanda), 5 martie 2007 – Canyon, una dintre marcile de pe piata electronicelor de consum si a perifericelor IT cu cea mai spectaculoasa dezvoltare, a lansat o noua serie de mousi eleganti cu fir pentru PC, cu performante mai bune si design atractiv si care beneficiaza de cea mai moderna tehnologie cu senzor optic.  Noile produse sunt disponibile imediat in magazinele partenerilor Canyon din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Mousii Canyon pentru PC din noua generatie sunt destinati utilizatorilor de computere si gamerilor pretentiosi. Noile produse Canyon reprezinta raspunsul la nevoia in crestere a utilizatorilor de PC de a beneficia de un mouse cu un design atragator, ergonomic, de inalta performanta si confortabil.

Canyon Optical MiceMousii optici Canyon cu fir CNR-MSL4 si CNR-MSL5 permit utilizatorilor sa experimenteze computerul si jocurile in moduri nemaiintalnite, cu caracteristici inovatoare si grad sporit de confort. Gamerii vor aprecia dinamica imbunatatita pentru o mai buna functionare si capacitate de depistare. Acesti mousi sunt echipati cu un senzor laser de 1 000 DPI care nu omite nici un element sau pixel sau evita acceleratia negativa.

Asa-numita tehnologie G-Laser utilizata in cazul acestor dispozitive ofera solutia pentru rezolvarea problemelor majoritatii mousilor cu laser care nu functioneaza prea bine pe suprafete stralucitoare sau sticloase. Lentila Dual Focus folosita pentru tehnologia G-Laser este destinata nu numai lucrului pe suprafete normale sau stralucitoare, ci si pe sticla transparenta. Tehnologia Dual Focus a combinat motorul cu laser, optic existent si ofera cea mai buna performanta de depistare pana in prezent. In plus, s-a dovedit ca lumina mouse-ului nu este daunatoare pentru ochi.

CNR-MSL4 este un dispozitiv compact destinat pentru a fi portabil.  Are 4 butoane si un scroll, in timp ce versiunea mai veche pentru desktop CNR-MSL5 are 7 butoane si un scroll, inclusiv un buton care sa elimine comanda “dublu click”. Invelisul turnat din plastic si cauciuc permite controlarea acestuia mai bine.

Canyon a lansat doua noi modele de mousi optici cu fir, pentru utilizatorii de acasa si de la birou. Acestia au un design elegant si un senzor laser 800 DPI care asigura lucrul intr-o maniera stabila si confortabila cu aplicatiile obisnuite. Modelul mai recent CNR-MSOPT3 are 3 butoane si un scroll luminat albastru, in timp ce CNR-MSOPT4 are un buton portocaliu suplimentar pentru transformarea “click-ului dublu intr-unul singur”.

Produsele beneficiaza de garantie limitata internationala de 2 ani oferita de Canyon.
Produsul este disponibil la punctele de vanzare ale ASBIS din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa.

http://www.asbis.com/download/CNR/CNR-MSL5_3d-1212.jpg

http://www.asbis.com/download/CNR/CNR-MSL4_3d-1212.jpg

http://www.asbis.com/download/CNR/CNR-MSOPT4_3d-1212.jpg

http://www.asbis.com/download/CNR/CNR-MSOPT3.JPG

 

Despre Canyon

Canyon este una dintre marcile din domeniul electronicelor de consum cu cea mai spectaculoasa dezvoltare. Compania are peste 150 de produse si patru linii de productie: Regular, Sportsline, Platinum si pacheteleValue. Tehnologia Canyon a luat fiinta in 2000 in Beaverton, Oregon, SUA si isi are sediul central din Europa in Amsterdam. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.canyon-tech.com