Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies

Go Bigger cu desktop-urile și monitoarele Dell!

E timpul să vă echipați clienții pentru lucrul de acasă! Cel mai cunoscut program promo pentru partenerii Dell Technologies revine! 

Ajutați-vă clienții să își desfășoare operațiunile comerciale sau programele educaționale de la distanță cu ajutorul sistemelor desktop și monitoarelor Dell, lider la nivel mondial.

Dacă vindeți mai mult de 5 unități din fiecare produs aflat pe listă, veți fi recompensați cu o reducere specială, care vă va fi oferită sub formă de cupon cadou.

ACTUALIZARE IMPORTANTĂ! Începând cu data de 8 decembrie 2020 și până la sfârșitul promoției, în cadrul programului Dell ”Go Bigger cu desktop-urile și monitoarele Dell!” vor fi calculate recompensele doar pe baza vânzărilor produselor desktop. Vă rugăm să contactați reprezentanții departamentului de vânzări ASBIS Romania pentru detalii complete referitoare la modificarea regulamentului, printr-un mesaj la sales@asbis.ro.

Gama de produse

Reducere (pe unitate)*

Desktop Optiplex seria 3

10 $

Desktop Vostro seria 3

15 $

*voucher de cumpărături pentru platforma Amazon sau una similară

Numărul minim de unități pentru a fi recompensat prin acest program este de 5 per produs. Promoția este valabilă de la 16/11/2020 până la 30/12/2020.

Oferta este supusă unor ”Termeni & Condiții” și este disponibilă doar partenerilor înregistrați. Pentru detalii complete și înregistrarea în program accesați Dell Technologies Partner Portal.