Pentru toți jucătorii. Pentru fiecare joc. Fiecare cadru. Construite pe arhitectura revoluționară AMD RDNA ™ 2.

AMD Radeon™ RX 6000 Series. Alegerea perfectă pentru pasionații de jocuri

Plăcile grafice din seria AMD Radeon ™ RX 6000, construite pe arhitectura revoluționară AMD RDNA ™ 2, sunt proiectate pentru a oferi performanță pasionaților de jocuri. Plăcile grafice din seria AMD Radeon ™ RX 6800 alimentează o nouă generație de jocuri dinamice și 4K, oferind imagini clare și super experiențe la fiecare cadru din fiecare joc.

Super performanță

Plăcile grafice din seria AMD Radeon ™ RX 6800 oferă rate de cadre precise și 4K. Obțineți super experiențe cu noi unități de calcul puternice, revoluționare AMD Infinity Cache și până la 16 GB de memorie GDDR6. Și, atunci când este asociată cu un procesor desktop AMD Ryzen ™ 5000 Series, tehnologia AMD Smart Access Memory oferă noi niveluri de performanță în jocuri.

Imagini clare

Plăcile grafice din seria AMD Radeon ™ RX 6800 vă atrag în acțiune cu tehnologii de joc captivante și suport pentru DirectX® 12 Ultimate. Vă puteți bucura de jocuri cu iluminare clară, umbre și reflexii, cu detalii bogate datorită DirectX® Raytracing (DXR), rată de umbrire variabilă (VRS) și caracteristicilor AMD FidelityFX, optimizate pentru arhitectura AMD RDNA ™2 

Super experiențe

Rata de răspuns este îmbunătățită cu tehnologia de joc cu latență scăzută de la AMD Radeon Anti-Lag și AMD Radeon Boost.1, 2 O  experiență de joc de excepție cu cea mai recentă tehnologie VRM HDMI ™ 2.1, căști VR cu USB-C ™ sau tehnologia AMD FreeSync ™3.

 

ADN de joc pentru PC-uri și console 

Arhitectura AMD RDNA ™ 2 este fundamentul computerelor și consolelor de jocuri de ultimă generație. Este piatra de temelie a viitoarei revoluții în materie de jocuri pe computer și jocuri cloud. AMD RDNA ™ 2 unifică efectele vizuale și gameplay-ul pe platforme multi-joc, ca nici o altă arhitectură grafică.

1.  Radeon ™ Anti-Lag este compatibil cu API-urile DirectX 9 și DirectX 11, Windows 7 și 10. Compatibilitatea hardware include GCN, dGPU-uri Ryzen 2000 mai noi și APU-uri mai noi, inclusiv configurații grafice hibride și detașabile. Fără suport mGPU. GD-157

2. Radeon ™ Boost este compatibil cu Windows 7 și 10 numai în anumite titluri. Compatibilitatea hardware include RX 400 și dGPU-uri pentru consumatori mai noi, Ryzen 2000 și APU-uri mai noi, inclusiv configurații grafice hibride și detașabile. Fără suport mGPU. Pentru o listă de titluri compatibile, consultați https://www.amd.com/en/technologies/radeon-boost. GD-158

3. Tehnologia AMD FreeSync ™ necesită grafică AMD Radeon ™ și un afișaj care acceptă tehnologia FreeSync certificată de AMD. Tehnologia AMD FreeSync ™ Premium adaugă cerințe de compensare obligatorie a frecvenței reduse și o rată de reîmprospătare de cel puțin 120 Hz la FHD minim. Tehnologia AMD FreeSync ™ Premium Pro adaugă cerințe pentru afișaj pentru a îndeplini testele de conformitate AMD FreeSync Premium Pro. Consultați www.amd.com/freesync pentru detalii complete. Confirmați capacitatea cu producătorul sistemului înainte de cumpărare. GD-127 © 2021 Ubisoft Entertainment. Toate drepturile rezervate. Far Cry, Ubisoft și sigla Ubisoft sunt mărci comerciale înregistrate sau neînregistrate ale Ubisoft Entertainment în SUA și / sau în alte țări. Bazat pe Far Cry original al lui Crytek în regia lui Cevat Yerli. World of Warcraft®: Shadowlands © 2020 Blizzard Entertainment, Inc. World of Warcraft și Blizzard Entertainment sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Blizzard Entertainment, Inc., în SUA și în alte țări. © 2020 Advanced Micro Devices, Inc. Toate drepturile rezervate. AMD, sigla AMD Arrow, FreeSync, Radeon, RDNA, Ryzen și combinații ale acestora sunt mărci comerciale ale Advanced Micro Devices, HDMI, sigla HDMI și High-Definition Multimedia Interface sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale HDMI Licensing, LLC în Statele Unite și / sau în alte țări. USB Type-C® și USB-C® sunt mărci comerciale înregistrate ale USB Implementers Forum. Alte nume de produse utilizate aici sunt doar în scopuri de identificare și pot fi mărci comerciale ale companiilor respective.