Parteneriatul este adaptat pentru a satisface nevoile de securitate

ASBIS incheie un parteneriat cu D3 Security pentru a aduce platforma SOAR NextGen in Eurpa Centrala si Estica, Asia Centrala si tarile transcaucaziene

LIMASSOL, CIPRU – 25 noiembrie 2020 – ASBISc Enterprises PLC, specializat în distribuția IT cu valoare adăugată, a anunțat că s-a alăturat programului partenerilor D3, ca distribuitor pentru regiunile CEE și FSU. În cadrul acestui parteneriat, ASBISc Enterprises PLC va sprijini distribuția platformei SOAR NextGen D3 Security, cunoscută pentru abilitățile sale avansate de orchestrare, automatizare și răspuns în domeniul securității (SOAR) cu o matrice MITRE ATT & CK complet încorporată.

Partenerii joacă un rol crucial în aducerea celor mai bune soluții de securitate posibile pe piețele mondiale. ASBISc Enterprises PLC, cu istoricul său îndelungat, expertiza tehnică și rețeaua de asociați, este un partener perfect pentru D3 Security, odată cu extinderea sa la nivel mondial.

Echipa calificată a ASBIS, formată din specialiști tehnici și manageri de vânzări, este pregătită să sprijine integratorii de sisteme, furnizorii de servicii cloud și clienții din marile corporații din Europa Centrală și de Est și din țările Comunității Statelor Independente, în selectarea soluției optime pentru nevoile tot mai acute împotriva amenințărilor de securitate cibernetică.

„SOAR NextGen D3 oferă companiei ASBIS o tehnologie emergentă, scalabilă care completează portofoliul nostru și creează numeroase scenarii de soluții cu valoare adăugată”, a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director ASBISc Enterprises plc. „Compania noastră este nerăbdătoare să intre pe piața SOAR cu o soluție de top pentru corporații, apreciată de Gartner, Frost & Sullivan, EMA, SINET și KuppingerCole.”

Ca o opțiune integral multi-tenant, D3 Security permite vânzarea către furnizorii de servicii de management de securitate  / management de detectare și răspuns / SP de soluții individualizate, SOP-uri, tablouri de bord, integrări, controale de acces și opțiuni de limbă. Partenerii ASBIS pot licita acum pentru o gamă largă de proiecte, precum Detectarea Amenințărilor, Răspunsul la Incidente, Orchestrare & Automatizare, Integrare & Optimizare SOC (Security Operations Center), Flux de lucru între companii mari, Colaborarea SOC-to-SOC, Confidențialitate, Fraudă, Investigarea breșelor de securitate și Management de situații sau incidente.

„În climatul de securitate cibernetică de astăzi, SOAR este elementul esențial care poate gestiona amenințările în mod eficient și la prețuri accesibile”, a declarat Stephen Cunningham, Executive Director of Channel Partnerships at D3 Security. „Fiind cea mai recentă soluție adăugată în portofoliul ASBIS, platforma SOAR NextGen D3 va aduce un plus de valoare clienților ASBIS.”

Misiunea D3 Security este de a face operațiunile de securitate cibernetică, răspuns la incidente și urmărire a amenințărilor considerabil mai ușoare, mai rapide și mai accesibile. Piața SOAR de astăzi se confruntă cu provocări uriașe în ceea ce privește gestionarea ciclurilor de viață și a integrarea de produse. Platforma SOAR NextGen D3 Security este lider, cu mai mult de 260 de integrări de produse și o interfață low-code / no-code care face posibilă construirea, reglarea și scalarea de playbooks și a automatizării fără abilități extinse Python. De asemenea, a surprins piața cu automatizarea integrată MITRE ATT și CK TTP, permițând operatorilor SOC să aibă o imagine completă dincolo de etapele individuale ale unui atac.

  Despre ASBIS:

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) este un distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, IoT, AI în CEE, FSU, MEA. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ICT de la furnizori globali. Cooperând cu liderii din industria IT, echipele de experți ale Grupului configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții comerciale viabile și atractive. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei: www.asbis.com

  Despre D3 Security:

Platforma SOAR NextGen D3 Security este prima și singura platformă „SOAR 2.0“ care îmbină automatizarea și orchestrarea a peste 300 de instrumente integrate, cu capacitățile de răspuns proactive ale MITRE ATT & CK. Soluțiile D3, codeless, automatizează sarcinile de remediere și de enrichment de date, în timp ce facilitează pentru oricine construirea, modificarea și scalarea fluxurilor de lucru pentru operațiuni de securitate, răspunsul la incidente și urmărirea amenințărilor. Pentru mai multe informații, vizitați D3security.com.