ASBIS Enterprises LTD

ASBIS Enterprises LTD numește pe John Cușa în funcția de Country Manager al ASBIS Romania

John Cușa

Country Manager al subsidiarei ASBIS Romania

ASBIS Enterprises LTD, unul dintre cei mai importanți distribuitori din domeniul IT din zonele emergente din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, numește pe John Cușa in poziția de Country Manager al subsidiarei ASBIS Romania. Cușa va coordona strategiile de management și de vânzări pentru subsidiara din România și va alinia strategiile Asbis la cerințele și tendințele pieței IT din Romania. 

John Cușa este unul din cei mai experimentați profesioniști in industria IT&C locală. Numele său este legat în principal de Tornado Sistems unde a activat din 1994 până în 2010, ocupând diverse poziții, de la cea de agent de vânzări până la cea de director executiv. Începand din 2010, în urma vânzării diviziei de “business solutions” către RHS Company, se ocupă de integrarea portofoliului de produse și soluții preluate de la Tornado Sistems. Cușa este absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Cibernetică Economică și deține o diplomă MBA din partea ASEBUSS, obținută în anul 2007. 

“Cu o experiență impresionantă și abilități de management dovedite, Cușa va avea sarcina de a poziționa strategic reprezentanța ASBIS Romania, prin acțiuni ce vizează împrospătarea canalului de parteneri, atragerea de noi branduri și eficientizarea suportului oferit clienților”, a spus Serhei Kostevitch, CEO ASBIS Enterprises. „Suntem încrezători în abilitățile noului Country Manager și avem convingerea că acțiunile sale vor avea efect imediat în rândul partenerilor noștri.”